REKLAMI GEÇ

Teleferik çalışmadı, 400 kişi mahsur kaldı

Teleferik çalışmadı, 400 kişi mahsur kaldı

Pazar gününü fırsat bilip teleferik ile Bağbaşı Yaylası’na çıkan Denizlililer, dönüş yolunda kötü bir sürprizle karşılaştı. Aşırı rüzgar nedeniyle teleferikler durdurulunca yaklaşık 400 kişi zirvede mahsur kaldı. Belediye ekipleri araçlarla zirvede kalanları şehre indirmeye başladı,

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2016 Pazar, 19:24

Bir süre önce hizmete giren ve özellikle tatil günleri Denizlililerin en büyük eğlencesi haline gelen teleferik ile Zeytinli Yaylası turu, bu kez çileye döndü. Sabah erken saatlerde teleferiklerle Bağbaşı Yaylası’na çıkan çok sayıda Denizlili, gün boyu gönüllerince eğlendi.

Akşam saatlerinde dönüş için üst istasyona gelenler kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Beltaş ekipleri, gün boyu etkili olan fırtına nedeniyle önlem amaçlı teleferikleri kapattı. Ne yapacaklarını bilemeyen ve zirvede mahsur kalan Denizlililer, büyük panik yaşadı.

BELTAŞ TAHLİYEYE BAŞLADI
Beltaş ekipleri, zirvede mahsur kalan Denizlilileri şehir merkezine indirebilmek için araç takviyesi istedi. Bölgeye ulaşabilen araçlarla zirvede mahsur kalanlar şehre indirilmeye başlandı.

EKİP DEVREYE GİRDİ
Bağbaşı Yaylası’nda mahsur kalan ve ne yapacaklarını şaşıran bazı ziyaretçiler ise, AKUT’tan yardım istedi. AKUT yaylaya 4 kişilik bir ekip gönderirken, Denizli Teleferik görevlileri koordinasyonu sağlayarak ziyaretçilerin Bağbaşı’ndaki istasyona inmelerini sağladı.

Yorumlar

ibram   -  Bağlantı 15 Mayıs 2016, 20:08

mademki arabayla inip çıkılıyorduda neden bu kadar masraf yaptınız güzelce yol yapsaydınızya en ufak rüzgarda çalışmssa ne işe yarayacak bu telefirik

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı