REKLAMI GEÇ

Trabzon’daki çığ felaketinin ateşi Denizli’ye düştü

Trabzon’daki çığ felaketinin ateşi Denizli’ye düştü

Trabzon’un Çaykara ilçesi Kavlatan mevkiindeki Balkodu-2 Hes tüneli girişinde çığ altında kalan 4 işçiden biri olan Lokman Çelik’in Denizli’de yaşayan ailesi, acı haberi halır almaz bölgeye gitti. Çelik’in ailesinin umutları saatler geçtikçe tükeniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2015 Pazartesi, 10:20

Trabzon Çaykara’daki Balkodu-2 Hestüneli girişinde çığ altında kalan 4 işçiden biri olan Muş Bulanık nüfusuna kayıtlı 37 yaşındaki Lokman Çelik’in ailesi Denizli’den Trabzon’a gitti.

Kurtarma çalışmaları devam ederken ailenin umutları her geçen saat tükeniyor. Lokman Çelik’in tünel inşaatlarında çalıştığı, 14 yaşında bir kız çocuğunun bulunduğu öğrenildi. Babası İlhan Çelik, Lokman Çelik’in çığ altında kaldığı haberini alır almaz geldiklerini ancak çalışmaların sonucundan ümitli olmadıklarını söyledi.

Yorumlar

ibram   -  Bağlantı 12 Ocak 2015, 14:42

ALLAH rahmet eylesin nedense olan hep işcilere oluyor adam ekmek parası için gitmiş ama o yogun kar yagışında çalışmaya mecbur kalmış irde bu HES leri istemiyo vatandaş o kadar köylünün hakkı hep olan fakire oluyo aga babaları rahatta ısıcacık yatıyo

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı