REKLAMI GEÇ

Türkiye Denizlili Selin Öğretmen’i konuşuyor

Türkiye Denizlili Selin Öğretmen’i konuşuyor

Denizlili anaokulu öğretmeni Selin Ünver, Türkiye’nin gündemine oturdu. “Kim milyoner olmak ister” yarışmasına katılan Selin Ünver’in hayat hikayesi ile duygulandırdı, başarısıyla örnek oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2016 Pazartesi, 13:18

Selçuk Yöntem’in sunduğu “Kim milyoner olmak ister” yarışmasının 12 Haziran akşamı yayınlanan bölümünde yarışan Denizlili 25 yaşındaki Selin Ünver, yaşam hikayesiyle herkesi derinden yaraladı.

denizli-selin-ogretmen-hikayesindeki-detaylar-anons

ACI GERÇEK SORUYLA ORTAYA ÇIKTI
Yarışma öncesi hayatını anlatan Selin Ünver, 25 yaşında olduğunu ve Antalya’da bir köy anaokulunda öğretmenlik yaptığını söyledi. Acı gerçek ise Selçuk Yöntem’in anne ve babasının ne iş yaptığı sorusunun ardından ortaya çıktı.

“BABAM ANNEMİ ÖLDÜRDÜ”
Annesinin, babası tarafından öldürüldüğünü söyleyen Denizlili öğretmen Ünver, o anları şöyle anlatı: “Babam annemi öldürdü, bu sebeple hapiste yatıyor. Ben, Antalya’da bir köy okulunda anaokulu öğretmenliği yapıyorum. Çocukluğumdan beri bu yarışmayı seyrediyorum ve hayalim yarışmadan kazandığım parayla anaokulu açmak” dedi.

“OKUDUM, HAYATIMI KURTARDIM”
Öğrenimini ve yaşantısını bundan önce nasıl sürdürdüğüne yönelik soruyu da cevaplayan Ünver, “Aslen Denizliliyim. Orda ki şirketlere gittim ricada bulundum. ‘Okumayla ilgili yardımcı olur musunuz’ diye. Hep de başarılı bir öğrenciydim. Anadolu lisesindeydim zaten. Sonra bir yandan ailemin desteği bir yandan da burslar özellikle üniversite döneminde bende çalıştım derken okulum bitti hayatımı kurdum. Şimdi her şey çok güzel” dedi.

Ünver hayatını anlattıktan sonra sunucu Yöntem’in “Büyük bir başarı hikayesi, büyük bir alkışı hak ediyor” demesiyle stüdyoda uzun süre alkış sesleri kesilmedi.

125.000 LİRALIK SORUYU GÖRDÜ
Hayat hikayesiyle duygulandıran Denizlili Selin Ünver, yarışmada ortaya koyduğu performans ile de takdir topladı. 60.000 liralık soruya kadar tek jokerini kullanarak gelen Selin Ünver, bu soruda iki jokerini kullandı ve 125.000 liralık soruya geldi. Yarışmanın süresi sona erdiği için ikinci bölümde de yarışmaya devam edecek olan Denizlili anaokulu öğretmeni Selin Ünver’in ne kadar ödül kazanacağı da merak konusu oldu.

Yorumlar

Ziya Tıkıroğlu   -  Bağlantı 14 Haziran 2016, 12:04

Selin öğretmene daha büyük başarılar diler, acı günleri unutabilmesi için Allah’tan yardımcı olmasını dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı