REKLAMI GEÇ

Türkiye’nin konuştuğu Selin Öğretmen’in hikayesi

Türkiye’nin konuştuğu Selin Öğretmen’in hikayesi

Kim Milyoner Olmak İster Yarışması’na katılan ve burada sunucu Selçuk Yöntem’in ailesiyle ilgili sorusuna “babam annemi öldürdü” yanıtını vererek tüm Türkiye’yi ağlatan Denizlili anaokulu öğretmeni Selin Ünver’in dram dolu hikayesinin detayları ortaya çıktı. 2007 yılında Yenişehir Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Selin Ünver’in annesi Esin Ünver’i sabah saatlerinde uyandırmaya çalıştığı ve nefes almadığını fark etmesi ile polisi aradığı, cinayetin de böylelikle ortaya çıktığı ifade edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2016 Salı, 13:19

Türkiye Selin Ünver’i katıldığı Kim Milyoner Olmak İster Yarışması’nda sergilediği performanstan öte hayat hikayesi ile tanıdı. Sunucu Selçuk Yöntem’in ailesinin ne iş yaptığını sorusuna annesinin öldüğünü ve babasının da cezaevinde olduğunu söyleyen Selin Ünver, daha sonra da babasının annesini öldürdüğünü söylemişti.

Yarışmacı Selin Ünver’in bu cevabı ve ardından anlattığı hayat hikayesi Türkiye gündemini kilitlemiş, yarışmada kat ettiği aşama da takdir toplamıştı.

CİNAYETİN DETAYLARI
Selin Ünver’in büyük bir travma yaşadığı olayın detayları da ortaya çıktı. Genç öğretmenin hayatını tamamen değiştiren cinayet 16 Temmuz 2007’de yaşanmış. Yenişehir Mahallesi Can Evler Sitesi’nde bir gün sonra saat 10.00 sıralarında annesi Esin Ünver’in odasına giren ve o tarihte 16 yaşında olan Selin Ünver, annesini uyandırmaya çalışmış, nefes almadığını fark edince 112’yi arayarak yardım istemiş.

ÖLDÜĞÜ ANLAŞILDI
112 ekiplerinin kontrolünde öldüğü anlaşılan Esin Ünver’in Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan otopsisinde boğularak öldürüldüğünün anlaşılması üzerine, hırdavat işi yapan 17 yıllık eşi Kadir Ünver gözaltına alınmış, cinayeti kabul etmese de tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

“BABAMI ÖPEREK UĞURLARDI”
Annesinin cesedini bulan Selin Ünver, o tarihte verdiği ifadede annesiyle babasının arasında hiçbir sorun olmadığını, birbirlerini çok sevdiklerini söyleyerek, “Dün akşam akrabalarımıza gezmeye gittik. Saat 24.00 gibi evimize döndük. Annem her sabah kalkar erkenden işe giden babamı öperek uğurlardı. Aralarında hiçbir sorun yoktu. Ben sabah kalktığımda annemi uyuyor sandım, uyandırmaya çalıştım ancak ölmüştü” dediği ortaya çıktı.

denizli-selin-ogretmen-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı