REKLAMI GEÇ

Ülkücüler sokakta kitap okudu

Ülkücüler sokakta kitap okudu

Denizli Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birimi, Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında sokakta kitap okuma etkinliği düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2018 Cumartesi, 15:09

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda bir araya gelen ülkücü gençler, kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla sokakta kitap okudu.

Denizli Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birimi Başkanı Mustafa Turan, “Ülkü Ocakları Eğitim Vakfımızın isminden de anlaşılacağı üzere amacı eğitim vermektir. Bu konuda öğrenci arkadaşlarımızın eğitimleri konusunda birçok etkinlik düzenliyoruz. Hepinizin bildiği gibi içinde bulunduğumuz bilgi çağında, bireysel ya da toplumsal olarak iyi, güzel ve başarılı bir yer edinmek istiyorsak okumak, düşünmek ve en önemlisi bilim üretmek zorundayız. Bu anlamda nasıl ki eğitimin, bilimin, sanatın olmadığı bir dünya düşünemiyorsak, kitapların ve kütüphanelerin de olmadığı bir dünya düşünemeyiz. Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birimi olarak bugün de burada 54. Kütüphane Haftası nedeniyle kitap okuma etkinliği gerçekleştiriyoruz. Amacımız geleceğimizin Milliyetçi Türkiyesi’nin mimarı olacak Asil Türk evlatlarına okuma alışkanlığını benimsetmek. Bu duygu ve düşüncelerle 54. Kütüphane Haftası’nı kutluyor ve toplumumuzda kitap okuma alışkanlığının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı