REKLAMI GEÇ

Umutlarını hiç yitirmediler

Hakkari Dağlıca bölgesinde PKK’lı teröristlerce 14 gün önce, yedi arkadaşıyla birlikte kaçırılan Fatih Atakul’un anne, baba ve ağabeyinin gözüne günlerdir uyku girmedi. Yüzleri de hiç gülmedi. Ama umutlarını yitirmediler. Şimdi Fatih’e sarılacakları anı bekliyorlar

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2007 Pazar, 01:00

Oğullarının serbest kalma görüntülerini terör örgütünün televizyonunda izleyen Atakul ailesi yaşadıkları büyük mutluluğu henüz yüzlerine yansıtamıyor. Hayatlarının en acı 14 gününü yaşayan Baba Süleyman, Anne Aynur ve Ağabey Yavuz Atakul’un fotoğraflara da yansıyan yüz ifadeleri her şeyi anlatıyor.

Karaman Mahallesi’nde süren 14 2ünlük bekleyişin yarın akşam saatlerine kadar bitmesi bekleniyor. Askerimiz yolda, ailesinin gözü ise televizyon ekranında.

Annenin ağlatan sevinci

Sabah saatlerinde oğlunun serbest kaldığını öğrendiğini söyleyen Anne Aynur, ‘ 2 haftadır gözümüze uyku girmiyordu. Ama oğlumun sabah saatlerinde serbest kaldığını öğrendim çok mutlu oldu. Artık oğlumum gelmesini bekleyeceğim. Bu mutluluğu, bu sevinci tüm anneler yaşasın inşallah. Oğlum gelince onunla uyuyacağım onunla gezip dolaşacağım, onun kokusunu tekrar içime çekeceğim için mutluyum. Konuşamıyorum. Devletimize milletimize teşekkür ediyorum’ dedi

Oğlum 12 şehidin ailesinin oğludur

Baba Süleyman Atakul ise çok mutlu olduğunu söyledi. Yaşanan bu olayın bir daha yaşanmamasını istediğini belirten Baba, ‘ Oğlumun serbest kaldığını sabah öğrendim ve anlatılamayacak bir mutluluk yaşadım. Artık oğlumuzu bekleyeceğiz. 12 şehit ailesinin oğludur Fatih, Türk halkı onu bağrına bastı. İki hafta bizim için ölüm gibi geçti” diye konuştu.

Ona sarılacağımız dakikaları bekliyoruz

Zor günler geçiren abi Yavuz Atakul ise kardeşinin serbest kaldığı haberi ile büyük bir mutluluk yaşadı. Kardeşinin kurtulmasından dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını belirten abi Yavuz, ‘Kaçırılmasından birkaç gün önce bana rahat olduğunu söylediği son telefon görüşmemizin ardından kaçırılması beni derinden üzdü. Bu acıyı kimse yaşamasın. Şimdi ona sarılacağımız dakikaları bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı