REKLAMI GEÇ

Yavru çakalı belediye kurtardı

Yavru çakalı belediye kurtardı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği ekipleri, yaklaşık 3 metre derinlikteki boş yüzme havuzuna düşen yavru çakalı kurtararak özgürlüğüne kavuşturdu. Uzun süredir havuzda mahsur kaldığı belirlenen yavru çakalın açlıktan ölmek üzere olduğu öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2015 Perşembe, 10:07

Hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini üstlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği, yaban hayatına da yardım elini uzatıyor.

Honaz’ın Gürleyik Mahallesi’nde, yüzme havuzunda bir çakal bulunduğu ve çıkamadığı ihbarı alan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği ekipleri, olay yerine hareket etti.

Bir evin boş havuzuna düşen yavru çakalı gören ekip müdahale için hazırlık yaptı. Yavru çakal kısa süre içerisinde yaklaşık 3 metre derinlikte bulunan boş yüzme havuzundan dışarı çıkarıldı. Derin havuzdan kurtarılan yavru çakalın herhangi bir yarasının olmadığı tespit edilirken daha sonra ormanlık alanda özgürlüğüne bırakıldı. Uzun süredir havuzda mahsur kaldığı belirlenen yavru çakalın 1.5 yaşlarında olduğu ifade edildi. Çakalın bir süre daha havuzda kalması halinde açlıktan öleceği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı