REKLAMI GEÇ

Yaz cıvıl cıvıl geliyor

Yaz cıvıl cıvıl geliyor

Bu yaz açık ve neon renkler çok moda olacak… Işıl ışıl parlayan güneşte beyaz, mavinin tüm tonları ve dikkat çekici renkler kullanılacak.

/ DENİZLİHABER / 23 Nisan 2007 Pazartesi, 00:00

Yaz gelirken moda renklerdeki kıyafetler büyük dikkat çekiyor ve ilgi görüyor. Kısa süreceği tahmin edilen baharlıklardan çok yazlıklar gardıroplardakiyerini almaya başladı..
Mavi ve beyaz sadeliği
Bu yaz mavinin özellikle deniz mavisinin tüm tonlarını vitrinlerde göreceksiniz. Farklı kumaşların mavinin tonlarıyla bezenmiş kıyafetleri oldukça, şık ve canlılık veriyor. Mavinin tonları genellikle beyaz ile kullanılacak. Beyaz pantolonlar, tişörtler, gömlekler yine beyaz çanta, ayakkabılarla tamamlanacak. Beyaz ve mavi rengin birlikte kullanıldığı kombinasyonlar da oldukça sıkça görülüyor.
Sarının muhteşem dönüşü
Kır çiçeklerinin sarısı geri döndü… Sarının tüm tonları özellikle neon rengi oldukça iddialı tasarımlarda kullanıldı.
Sarışınları daha çekici gösteren sarı rengin açık tonları da esmerler için öneriliyor. Sarının tonlarında hazırlanan neon çanta, kemer ve ayakkabı gibi aksesuarlar da yine kıyafetleri tamamlıyor. Papatyayı hatırlatan beyaz ile sarının ortak kullanıldığı kıyafetler ile sarı çiçekli desenlerde hazırlanan tasarımlar oldukça ilgi görüyor.
Neon – natürel
Gökkuşağının her rengini daha parlak düşünebilirsiniz. Maviler daha canlı, sarılar daha dikkat çekici, yeşiller daha yeşil olarak çoğu yerde göreceksiniz. Pastel renklere göre neon renklerdeki tasarımlar, ilk başta giyilmesi cesaret isteyebilecek gibi gözükse de kendinizi daha fark edilir hissetmenizi sağlayacak. Zaten sadece neon renkler değil natürel renklerde de birçok tasarım moda takipçilerinin beğeninize sunuldu. Hem moda da değişimin adresi değil mi, siz de değişin ve modaya uyun!
Çizgiler ve çiçekler
Çizgili kıyafetler bu yıl da moda dünyasında yerini aldı. Ancak çizgiler kalınlaştı veya çok inceldi. Ayrıca, tek veya çift renk kullanımı tercih edildi. Kalın ve yatak çizgiler sizi daha kilolu gösterebilir. Dikey çizgiler ise olduğunuzdan ince… Zannedersek kadınların çoğu dikey çizgili ürünleri tercih edecektir! Diğer taraftan desen ve baskılar çizgi ile sınırlı değil.. Zebra, leopar desenleri ile çiçekler de kıyafetleri canlandırıyor. Tavsiyemiz, bu yaz çiçekli bir elbiseniz mutlaka olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı