REKLAMI GEÇ

Yılın nikahı için özel salon

Yılın nikahı için özel salon

Yılın organizasyonu olmaya namzet Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü Zeybekci ile Elif Sertkan’ın nikah töreni için sayılı anlar kaldı. Nikah salonu olarak hazırlanan EGS Kongre Kültür Merkezi’ndeki hazırlıklar 10 gün sürdü, tamamen genç çiftin isteğine göre şekillendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2018 Cumartesi, 14:22

Yılın organizasyonu olmaya aday eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü Zeybekci’nin oğlunun nikahı için geri sayım başladı. Nikaha katılmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kente geldi, salona geçti.

ÖZEL HAZIRLANDI
Nikahın yapılacağı EGS Kongre Kültür Merkezi’ndeki Fuar Alanı özel hazırlandı. Nikaha katılacak olan 4.500 davetli için bu sayıda sandalye hazırlandı.

Alanın tavanı beyaz şal görünümlü kumaşlar ile kapatıldı, nikahın yapılacağı sahne ise nergis çiçekleri ve tüllerle süslendi. Sandalyelerin renginden, nikahın yapılacağı sahne tamamen genç çiftin talepleri doğrultusunda hazırlandı. Nikaha katılacak davetlilere ise sarı kalp şeklinde hazırlanmış badem şekerleri dağıtılacak.

NİKAH ŞAHİTLERİ KİM OLACAK?
Yılın nikahında devletin üst düzeyi şahitlik edecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kıyacağı nikahın şahitleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli olacak.

Yılın nikahına katılanlar arasında dikkat çeken bir isim de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu.

KUR’AN-I KERİM OKUNARAK BAŞLADI
Recep Tayyip Erdoğan’ın nihakın yapılacağı salona gelmesinin ardından nikah töreni Ali Sürücüoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

DÜĞÜN ÖZEL DAVETLİLERE AÇIK OLACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı nikah törenin ardından Atilla Şükrü Zeybekci ile Elif Sertkan için Anemon Otel’de düğün yapılacak. Kış konseptinin uygulandığı düğüne yalnızca davet edilen özel konuklar katılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı