REKLAMI GEÇ

FETÖ’DEN TUTUKLULARIN YAKINLARI SORUYOR

16 Eylül 2016 Cuma

Bu soruşturmalardan tutuklu olanların eş, ana, baba, kardeş ve diğer yakınlarının sorusu şöyle: SUÇU NE?

Bu sorunun cevabını hep birlikte bulmak zorundayız. Onlara yardımcı olmak, bu büyük travmayı birlikte aşmak, kötü günleri geride bırakmak, milli dayanışmayla mümkün.

Bu soruyu soran tutuklu yakınlarının da aklı öne çıkarmak görevi. Lütfen aşağıdaki görüşleri dikkatle, sakince tetkik ediniz.

F.G.nin faaliyetleri eşi benzeri görülmemiş büyüklükte, devlet yönetimi içinde kadrolaşma faaliyetidir. Bu yasadışıdır.

F.G.nin davası peşine taktığı insanların büyük çoğunluğunun bildiği bir dava değildir.

F.G.nin ideali milli değildir, çoğu alime göre din çizgisinde de değildir.

Bu şahsa insanüstü bir özellik yüklendiğini biliyoruz. İnsanüstülüğü bırakınız, mükemmel insan vasfına bile sahip olmadığını görmek gerek.

İnsanüstülük her ne ise onda öncelikle çook güzel, dürüst insan özellikleri öncelikle aranır.

Somut bulgular üzerinden bu iddiaları görelim.

KPSS ve benzeri sınavlarda hırsızlık, duymayan kaldı mı? Böyle bir kul hakkını mübah mı sayacağız.

Samanyolu TV’nin en büyük çığırtkanı olduğu Ergenekon, balyozlarla nice masumların ve ordumuzun canına okunmasını meşru bir davanın gereği sayabilir miyiz ?

“Vallahide tallahide hiçbirini tanımam” takiyyesini yutacak mıyız?

Siyasetle hiç ilgimiz yok diyen onca konuşmaları biliyoruz, ama 2012’de devletin en kritik kişisinin hapse attırmaya çalışıldığını bilmeyen yok.

MİT’in TIR’larını durduranlar, buna alkış tutan STV, Zaman Gazetesi neyin nesi düşünmek zorundayız.

Bu Amerika’daki kişi kendisine taraftar olanları aldata geldi. Siyasetle ilgimiz yok diyen yalancı, kadrolarıyla 17-25 Aralık’ta hükümet düşürmeye kalktı.

Takiyyecinin faaliyetleri cemaat, hizmet denilen manevi işlerle aynı değildir. Siz bu kadar dünya işleriyle haşır neşir maneviyat duydunuz mu?

Okullar ve benzeri çalışmalar GÜÇ DEVŞİRMEK ve bu gücü kendi iktidar, güç hevesleri yolunda kullanmak içindir.

Bu şahıs yıllardan beri ilmik ilmik örmüş, yasadışı bir kadrolaşma başarmış. Gerçek niyetini yüce milletimizin en hassas olduğu inançları üzerinden oynayarak sakladığı için taraftar, güç toplamış.

Kadro gücünü zamanla değişik amaçlar için kullanmıştır. Bugünkü bulunduğu nokta tam bir Amerikan uşağı, İsrail ve batı dostu, kendi milli değerleri ve ülkesi umurunda olmayan küresel piyonluktur. Kainat imamı bozuntusudur.

Gözünden yaş eksik olmayan bu kişinin Ortadoğu’daki Müslüman katliamları için samimi gözyaşı döktüğünü görmedik. Bu vahşetlerin sorumlusu Amerika, İsrail ve batıyı eleştirdiğini görmedik.

Gelelim başlıktaki sorunun cevabına. Sizin yakınınızın kabahati ya da suçu aşağıdakilerden biri.

*Bu adamın esas niyetini bilmeyip yalnızca sempatizanı olup, toplantılarına katılmak, çok ama çok küçük para yardımında bulunmak
*Bu adamın esas niyetini bilmemek bu yüzden faaliyetlerinin ön planında olmak onun için koşturmak, birçok fedakarlıklar yapmak veya çok para yardımı yapmak.
*Niyetleriyle falan pek takılmadan onun gücü üzerinden iş-güç para-pul sağlamak için ona her türlü yardımda bulunmak, karşılıklı menfaat içinde olmak.
*Bu adamın her niyetini kavrayıp sağ kolu gibi çalışarak her türlü iktidar güç, menfaat itibar makam para pul elde etmek için onunla mesai harcayıp, gerektiğinde ülke aleyhine her türlü casusluk, hainlik, düşmanlık faaliyetleri içinde bulunmak ve devleti ele geçirip düşmanlarımıza menfaat karşılığı satmak.

Nihayetinde enaniyet çukurundaki bu kalleş CİA ajanı kadro gücünü 15 Temmuz’da Amerika’ya satmış, onun emrine vermiş ülkemizin işgaline ve bölünmesine çanak tutmuştur. Ne varki milletimiz Allah’ın izniyle buna geçit vermemiş, yüzlerce şehit vererek karşı durmuştur.

Dinimizin küresel emperyalist siyasete alet edilişinin son yıllardaki en çarpıcı örneklerinden biri Fettullah adlı hainin casusluk, vatan hainliği, ülkemizi ve İslam alemini Amerika ve İsrail vampirlerine yem etme faaliyetleri olmuştur.

Tutuklu ve yakınları artık görmek zorundalar. Ortada asla kutsal bir dava yoktur. Kendisine yüksek payeler vaat edilmiş, ilim içindeyken zulme düşmüş bir şempanze vardır.

Allah rızası içinde hayata devam etmenin gerçek yolları var, topluma hizmet etmenin çok şekli var.

Milletimiz devam edegelen bir saldırı altındadır. Devletimiz güçlü kalmaya devam etmek zorundadır. Bütün olup bitenler Türkiye cumhuriyetini tutsak alıp İslam alemini tarumar etmek içindir.

Asıl düşmanlıkları din üzerindendir. Evrensel kucaklaşma vesaire hepsi sahtedir. Bu Fettullah denen vatan haini de bunların bu yüzyılda yeşeren 40 yıllık piyonudur.

Bu hain üzerinden yüce dinimizi haşa yozlaştırıp kendi sapık inançlarını tüm insanlığa kabul ettirme, her türlü zulüm ve sömürüyü devam ettirme amacındadırlar.

Uyanma, kucaklaşma ve hatta varsa suçlarımızı kabullenip cezamıza razı olma zamanıdır. Özeleştiri ve tövbe zamanıdır.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı