REKLAMI GEÇ

EFSANE BAŞKAN

26 Ocak 2015 Pazartesi

Ak Parti Denizli İl Başkan Adayı Şahin Tin oldu…Şahin Tin’in il başkanlığı 1 Şubat 2015 Pazar günü saat 13,30’da Karşıyaka’daki Hasan Güngör Spor Salonu’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da iştirakiyle gerçekleştirilecek kongrede tescillenecek..

İl Başkanlığı süreci uzun ve ince bir yolda nakış gibi işlene işlene tamamlandı..

Denizli’den sorumlu koordinatör milletvekili Selçuk Özdağ İlçe Başkanları,Kadın ve Gençlik Kolu Başkanları, önceki il başkanları , gerekli gördüğü şahsiyetler ve kanaat önderleriyle tek tek konuşarak,teşkilatın nabzını tuttu…

Gayet başarılı bir il başkanlığı dönemi geçiren Av.Avni Örki’nin il yönetim kurulu üyeleri arasında yaptığı temayülde ismi ön sıralarda geçen potansiyel il başkan adayları belirlendi..

Basında ve kulislerde adı geçen, ismi zikredilen kişiler not edildi.Ayrıca il başkanlığı için bizzat müracaatta bulunan isimler kategorize edildi.

Ak Parti’deki tüm arkadaşların hepsi il başkanlığı yapabilecek kabiliyetteki mümtaz kişiler olmasına mukabil, Ankara’ya mülakata gidecek kişi sayısı on bir olarak belirlendi..

Bu isimlerden on tanesi gruplar halinde üç dört araba ile Genel Merkez’e gittiler.Birlik ve beraberlik içinde, sohbet ede ede; aynı salonda , aynı odada çay içerek, muhabbetler eşliğinde nitelikli saatler geçirdiler.

23 Ocak 2015 Salı günü Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Sakarya milletvekili Hasan Ali Çelik’ten oluşan heyet ile istişarede bulundular.

Meraklı bekleyiş 24 Ocak 2015 Cumartesi akşamı saat 22,00 sularında sona erdi ve Denizli İl Başkanlığı görevi Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kendisine tevdi edildi..

Şahin Tin ilk il başkanlığı döneminde kurduğu yönetim ile, birçok iş adamını siyasete çekme başarısını gösterdi.Bunlar; Denib, Ticaret Borsası, ve çeşitli iş adamı derneklerinde başkanlık yaptılar ve halen de yapmaktalar.

Küçük oğlu ağır hasta olarak hastanede yatarken, kendisi Denizli’ye gelen bakanı karşılamaya gitmeyi tercih etti.Parti binasının ışıkları; her akşam gece geç vakitlere kadar yandı..Dur durak bilmedi,mesai saati kavramının mahiyetini değiştirdi.

Tüm teşkilatını aileleriyle beraber Antalya’da siyasi kampa götürerek motive etti ve birbiriyle kaynaştırdı.

Denizli Stadyumu’nda; tribünleri tamamen dolu bir şekilde kongre yaparak Denizli siyaset tarihine geçti.

Adı “Efsane Başkan” olarak tescillendi..
İkinci dönem il başkanlığı hayırlı olsun…

 

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

meşcere   -  Bağlantı 26 Ocak 2015, 10:29

Çünkü 2007 den sonra zaten teşkilat diye birşey yoktuki.Alınan oylarmı.?o oylar tayyip beyin oyları,Denizlideki yerel politikacıların gayreti,çabası ile alınan oylar değil.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı