REKLAMI GEÇ

PARA BASAMAM, ADAM ASAMAM…

23 Ekim 2014 Perşembe

Bu söz toplantıya damgasını vurdu ve öne çıktı: “Para basamam, adam asamam…” Bunun haricinde her şeyi yapabilirim, her hizmeti verebilirim, her konuya dokunabilirim…

İnsan ile bitki ile hayvan ile hava ile su ile yol ile spor ile alışveriş ile ve benzeri bir çok şey ile ben direkt ilgiliyim…

Daha da açarsak; şehir halkına temiz ve hijyenik içme suyunu ben getiririm, kömür ve doğalgaz tercihimi kullanarak, baca filtresi şartını getirerek havayı ben temiz tutarım, sokak hayvanlarının bakımını ben yapar, kulaklarına küpe takar, bakımevleri açarak ben korurum.

Yeşil alanlar, parklar yapıp, ağaçlar dikerek şehrin bitki örtüsüne ben yön verir, oksijen depolarını ben doldururum. Yeni yolları, yeni kaldırımları, yeni güzergahları ben açar, ulaşımı düzenlemeye ben çalışırım.

İmar planlarında ibadet yerlerini, eğitim alanlarını, otopark alanlarını, ticari alanları ben belirlerim…

Yanlış anlaşılmasın. Buradaki ben, ben değilim. Buradaki “ben” tüm belediyeler…

Türkiye Belediyeler Birliği nüfusu yüz bin ve üzeri olan büyükşehir ilçe belediye meclislerinin 1. ve 2. meclis başkan vekilleri ile 13-15 Ekim tarihleri arasında üç gün süren bir toplantı yaptı.

Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale ilçe belediyelerini temsilen beş meclis üyesi arkadaş Antalya’daki bu eğitim ve bilgilendirme toplantısına katıldık. Tüm Türkiye’den gelen Meclis Başkan Vekili arkadaşlarla istişarede, fikir teatisinde ve bilgi alışverişinde bulunduk.

Belediye Meclislerinin görev ve yetkileri, Meclis Toplantısı ve kararları, İhtisas ve Denetim Komisyonlarının teşekkülü, Meclisin Bilgi Edinme ve Denetim Yolları, Meclis Üyelerinin Sorumlulukları konularında eğitim aldık.

En dikkat çekici sunumu ise; kişisel gelişim uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ yaptı; İletişim süreç ve unsurları, Kurum içi ve Hizmet Sunulan Kesim İle Sağlıklı İletişim, Hoşgörü ve Empatinin Önemi gibi ana başlıklarda bizlere hitabetti…

Bu toplantıya damgasını vuran; Dr. Şaban Kızıldağ imzalı diğer sloganlar ise çok çarpıcıydı:

“HER ŞEYE RAĞMEN…”
“YARIN DEĞİL BUGÜN…”
“MAZERET YOK !..”

Evet; halka hizmet için MAZERET YOK , YARIN DEĞİL BUGÜN ve HERŞEYE RAĞMEN

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

KAMİL ÇETİNKÜNAR   -  Bağlantı 25 Ekim 2014, 10:13

ÇİSENTİLİ BİR YAĞIŞ OLMASINA RAĞMEN YOLDAKİ SU, KALDIRIMDAN 3 M İLERİ DE

15 GÜN ÖNCE DESKİ YE YAZDIM NE MAZERET SUNDULAR NE ÇÖZÜM.ŞİMDİ TEKRAR YAZDIM. ÜSTELİK ÇÖZÜMÜ DE TARİF EDECEĞİMİ GÖSTERECEĞİMİ SÖYLEDİM.

BİLİRSİNİZ ARACI İSTEMEM AMA HEM …..

ANIL   -  Bağlantı 24 Ekim 2014, 13:06

Haa ondan dolayı Adalet Mahallesindeki yeşil alanlarda bulanan çam ağaçları sökülmeye çalışılıyor. Tüh be bak ben yine bir şeyleri yanlış anlamışım yahu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı