REKLAMI GEÇ

Denizli’ye Armağan

19 Aralık 2011 Pazartesi

Merhaba sevgili Denizli,

Yoğun çalışmaların ardından yepyeni altyapı ve arayüzümüzle siz değerli okuyucularımıza merhaba dedik. Günümüzün gelişen teknolojisini yakalayıp sizlere sunmaya çalıştık. Bundan böyle denizlihaber.com dünyadaki gelişmelere paralel olarak kendini yenileyecek ve daha iyi hizmet vermeye devam edecektir. Yeni denizlihaber.com‘un hayata geçirilmesinde katkım olmasını sağlayan Sedat KURT ve arkadaşlarına ne kadar teşekkür etsem azdır.

İnternet teknolojileri ve getirdiği yeni yaşam stilini konuşacağız bu köşede. Zaman zaman insanı ve evreni yeniden tanımlayan bakış açılarına dalıp yeni, nitelikli ne varsa bulup geleceğiz bize yakışan. Zaman zaman geçmişten zaman zaman gelecekten. Çoğunlukla da zamansız olacağız sevgimizi, saygımızı, bilgimizi paylaşırken.

denizlihaber.com ve bir çok yeni nesil web sitelerini etkin ve verimli kullanabileceğimiz tarayıcılara kısa bir göz atalım çünkü yeni teknolojilere geçiş ister istemez az da olsa halen kullandığımız bazı tarayıcıların güncel sürümlerini edinmemizi zorunlu kılıyor. Öyle ki güncel web tarayıcıları bizi hedefimize hem çok daha kolay ulaştırıyor hem de yepyeni pratik olanakları en doğru şekilde sunabiliyor.

Yıllarca standartlara uymayan Internet Explorer, 9. sürümü ile karşı durduğu web teknolojilerindeki gelişime uymak zorunda kaldı. Ama ne yazık ki yaygın kullanılan Windows XP işletim sisteminde Internet Explorer 9‘a geçiş yapamıyoruz. Teknik nedenleri var deseler de yeni işletim sistemini sattırmaya yönelik olduğunu düşündürüyor. Önemli değil, biz de çok hızlı giriş yapan Google Chrome veya bu devrimde büyük pay sahibi olan Mozilla Firefox tarayıcılarına yönelmek durumundayız. Windows XP sonrası işletim sistemlerinde Internet Explorer 9 önceki sürümlerin aksine modern web tarayıcısı statüsündedir. Chrome ve Firefox ise bu sistemde rahatça kullanabileceğiniz insan odaklı iki önemli modern web tarayıcısıdır güncellemek için işletim sisteminizi yükseltmeniz gerekmez. Alışkanlıklarımıza uyan modern bir web tarayıcısı her zaman elimizin altında bulunmalı ki internette gezinmek daha kolay ve hızlı olsun, zaman bize ve sevdiklerimize kalsın.

Önümüzdeki günlerde yeni özellik ve olanakların da bir bir hayata geçtiğini hep birlikte göreceğiz. Siz değerli okuyucularımızın değerlendirmeleri bize ışık tutacağı için son derece önemli. Olumlu olumsuz her türlü önerilerinizi bekliyoruz.

Hayırlı uğurlu olsun. denizlihaber.com Denizli‘ye armağan olsun.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

SON YAZILARI