REKLAMI GEÇ

İSTANBUL’DAKİ DENİZLİLİ ÖĞRENCİLER BULUŞTU

İSTANBUL’DAKİ DENİZLİLİ ÖĞRENCİLER BULUŞTU

İstanbul Denizlili Öğrenciler Birliği (İDÖB), Taksim’de, İstanbul’daki Denizlili öğrenileri kahvaltı programında bir araya getirdi

/ DENİZLİHABER / 29 Mart 2010 Pazartesi, 16:04

Kahvaltıya, farklı üniversitelerden Denizlili 50 öğrenci katıldı. İDÖB tarafından 2. kez organize edilen kahvaltıya genç girişimci, yazar ve Genç Kariyer Programı’nın sunucusu Nurettin Özdoğan da katıldı.

İstanbul Denizlili Öğrenciler Birliği’nden 50 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen programda öğrenciler, birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buldu. Denizlili öğrenciler, ayrıca Özdoğan’ın bilgi birikiminden ve tecrübelerinden de yararlandılar. Söyleşi havasında geçen kahvaltıda Özdoğan, elde edilecek başarının, yaşanılan başarısızlıktan elde edilecek tecrübeyle doğru orantılı olduğunu belirterek, gençlerden başarısızlıktan korkmamalarını ve hedeflerinin önüne set çekmemeleri gerektiğini öğütledi. Ayrıca Özdoğan, kendi yaşantısından da örnekler vererek, girişimciliğin öneminden bahsetti. Kahvaltıya davet edildiği için onur duyduğunu belirten Özdoğan, Denizlili dayanışmasının herkese örnek olması gerektiğini belirtti. Nurettin Özdoğan’ın konuşmasından sonra söz alan İDÖB Kurucularından Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrencisi Yurdaer Diriksoy, Özdoğan’a yapmış olduğu bu söyleşiden ötürü teşekkür ederek, İDÖB buluşmalarını da gelenekselleştireceklerini belirtti.

Kahvaltıdan sonra Denizlili öğrenciler ile Nurettin Özdoğan hatıra fotoğrafı çekildiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı