REKLAMI GEÇ

OLMUYOR OLMUYOR

13 Şubat 2012 Pazartesi

Erciyes maçı bir kez daha gösterdi ki, futbol maçı kapasitesi ve potansiyeli yüksek, becerikli, iyi futbolcularla kazanılır. Neredeyse 90 dakikalık maçın 80 dakikasını tek kale oynayan Denizlispor, Erciyes kalecisinin bariz hatasından golü ancak bulabildi. Aksi takdirde sabaha kadar oynasak herhalde golü atamazdık.

Ben, bu satırlarda çok önceden ve sürekli yazmıştım. Ben demiştim demek çok hoş ve tarzım değil ama, maalesef haklı çıktık. Devre arası yapılamayan transferler ya da yapılan yetersiz transferler bugünkü durumun ana sebebidir.

Osman Özköylü Hoca bu kadroyla oynanabilecek en iyi futbolu takımına oynatıyor. Futbolcularımız arzulu, istekli ellerinden geleni yapıyorlar diyelim. Özellikle bir Erhan Kartal var ki Allah nazarlardan saklasın. Soyadı gibi! Kanadını çok etkili kullanıyor. Hala vasat olan, Maestro veya Virtiöz gibi oynaması gerekirken ortalarda görünmeyen bir Emin bir de Ragıp var. İnisiyatif alıp skora etki edebilecek futbolcularımız bunlar iken bir türlü vasatı aşamıyorlar.

Gerrad Gohou, gol kaçırıyor, puan kayıplarına sebep oluyor, hani alternatifi? Haluk mu, Eser mi? İkisi de Gerrad Gohou ‘nun yakaladığı ve yarattığı pozisyonları yapamazlar, Gohou kadar da pozisyona giremezler. Bakmayın siz Eser’in golü attığına. O gol Erciyes kalecisinin hediyesiydi. Haa, şu da bir gerçek Gohou yetersiz. Ama ıslıklamak da yersiz. Islıklanırken formasında ki Denizlispor armasını öpmesi bence önemli bir mesaj. Anlayana tabi ki.

Teknik direktör iyi, futbolcular kapasitelerince ellerinden geleni yapıyorlar, tribünde destek var, gene de olmuyor olmuyor olmuyor…!!!

Neden mi? Balık baştan kokarmış. Sorumlu başkan ve yönetim kuruludur. Onlarla beraber Denizlispor’a evlatlık gibi bakan Denizli Belediyesidir.

Bu sene amaç belli. Bank Asya 1. lig de kalabilmek. Ne kadar acı ve üzüntü verici. Ama sadece Denizlispor’ u sevenler için!!!

Sezon başı kombine biletlerin satış sistemini hepimiz biliyoruz. Yönetim kurulu üyeleri kombine biletleri kulüpten alır, bedelini kulübe öder. Satın aldıkları kombine biletleri kendi aralarında paylaştıktan sonra, öncelikle tedarikçileri konumundaki Denizlili küçük esnafa, kobilere, fabrikalara nazikçe emri vaki yaparak satarlar. Büyük bir çoğunluk da bunu kabul eder ve aldıkları biletlerin paralarını o yönetim kurulu üyesine öderler. Denizlispor için elbirliği ile bir destek sağlanmış olur.

Şimdi, Sayın Başkan ve Yönetim Kuruluna soruyorum: kombine satışlarındaki gösterdiğiniz hassasiyeti neden 120.000 TL lik haciz olayında gösteremediniz? Denizliyi ve Denizlispor’ u tüm ülkeye küçük düşürdünüz. Önümüzdeki sene satın aldığınız kombineleri, Denizlili futbol severe nasıl satacaksınız? Sormazlar mı, ‘ biz kombinelerimizi siz kulübe haciz getiriniz diye mi alıyoruz’ demezler mi? !!!

Yönetim Kuruluna bir tavsiyem var; 1, 2, 3 TL bilet fiyatı belirlemek de yeterli olmadı. İsterseniz maça gelenlere yarım ekmek köfte ayran da ısmarlayın. Belki o zaman tribünler dolar. Bilmiyorsunuz ki! Tribünlerin boş kalma sebebi bilet fiyatları değil. Hedefi olan ve bu hedefi yakalayabilecek güçlü Denizlispor’ u sahada görememektir.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

ugur   -  Bağlantı 3 Ağustos 2012, 14:09

biraz daha olumlu düşünmeye ihtiyacımız var bence..

queudrue   -  Bağlantı 10 Mayıs 2012, 01:00

kaleminize sağlık.denizlideki stadyum insanı futboldan soğutuyor.düşük kapasiteli de olsa gerçek FUTBOL stadyumu yapılsa taraftar da futbolun içine çekilir diye düşünüyorum.

Gregori Koyu   -  Bağlantı 6 Nisan 2012, 12:32

Geldiği gibi gidiyor, biri gaflete düşüyor
Yine kapımda hasreti, bu mu adaleti
Bu beni kahrediyor

Böyle bitmeyi haketmedik, sorun neydi ki çözemedik
Yine çoğaldı sancılar, sevinir yancılar
Bu beni kahrediyor …

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı