REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYONLUK HAYAL Mİ?

12 Ocak 2012 Perşembe

Ligin ikinci yarısı başlıyor. Devre arası umduğumuz gibi geçmedi. Takviyeler yetersiz.
Yönetim şu ana kadar sınıfta kaldı. Bugünden sonra ne olur, ne değişir? Transfer bir kenara, elimizdeki oyunculardan kayıp yaşayabiliriz!!!

Emin Aladağ, Akhisar’la anlaştı sanırım. Yarın parası yatmaz ise sığınacağı liman hazır. Futbolcudaki bu konsantrasyonla bu takım, nasıl süper lig kovalayacak? Haaa, ya da böyle bir amaç yok zaten!!!

Emin’i almaya çalışan Hamza hocası, Karabük’ten Ahmet Cebe’yi de aldı. Levent Kartop ve Emrah Eren de yanında. Geçen sene başarılı olamadığı bu futbolcularla başarılı olacağına inanıyor demek ki. Bununla birlikte, aslında başarısız olan, ben değildim, mesajını veriyor, vermek istiyor Denizlispor camiasına.

Kısmen haklı diyebilirim. Hamza Hoca’yı göndereceğimize, menajer Adnan Erkan’ı göndersek daha hayırlı olabilirmiş. Ama, siyaseten Adnan Erkan’ı gönderemezdik !!! Denizli’ye, Denizli Belediye’sine katkıları yadsınamaz. Hal böyle olunca, Denizlispor teferruat oldu tabii ki.

Şimdi, kulüp öyle bir durumdaki; futbolcusu, Akhisar Belediyespor’ u Denizlispor’ a tercih ediyor. Aslında, sözün bittiği yer. Emin, gider gitmez, oynar, oynamaz ne fark eder artık? Emin gibi takımda kaç futbolcu daha var acaba? Bu takım nasıl şampiyonluk kovalar?

Kafalar nereye odaklanmış belli.

Orduspor’dan Caner Osmanpaşa!!! Yeni transferimiz. İnanın ilk defa duydum. Henüz 2008’de profesyonel olmuş, 2013 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor, Denizlispor’a 6 aylığına kiralanıyor. Kariyeri boyunca 4 gol atmış. Burada mucizeler yaratacak herhalde!!!
Biz, yapıcı olalım, destekleyelim, ne yapalım ne edelim süper lige çıkalım dedikçe, yazdıkça, yönetim kurulu öyle icraatlar yapıyor ki; ‘siz hayal görüyorsunuz’ der gibi!

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı