REKLAMI GEÇ

250’Sİ BİR YERDE…

20 Ekim 2017 Cuma

Pazartesi günü bir mesaj geldi. “Çaylar benden toplanıyoruz” diye. Evet Bu Çarşamba Kampüs taraflarından geçtiyseniz orada 200-250 motosikleti park halinde dururken görmüşsünüzdür.

Sağ olsun Ali Coşkun yönetimindeki Honda bayisi olan Çağdaş Motor, bizleri bir mesaj ile bir araya topladı. Eh bizim de toplanasımız varmış ki; hemen bir araya geliverdik.

Ortam çok güzeldi genci, yaşlısı, erkeği, kadını demeden 250 motosiklet sevdalısı bir araya geldi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Mithat Tüzüner de geceye katılarak ekibi ile bizlerin yanında yer aldı.

Biz de Ultra Riders Serbest Sürücüler Motosiklet Kulübü olarak tam kadro oradaydık.

Çekilişle hediyeler dağıtıldı. Sonrasında sohbet, muhabbet derken gece bitti.

Gece bitti ama aklıma bir fikir geldi. Denizli’de bir motosiklet festivali bence kesinlikle olmalı. Bir çay daveti ile 250 motosiklet kullanıcısı bir araya geliyorsa, festival olunca ne olur bir de siz düşünün.

Şöyle aksesuarcılar gelse, cicili bicili yeni motosikletler gelse, ekipman satan mağazalar gelip indirimler yapsa, üstüne bir de konser olsa nasıl olur?

Yazıyı okuyan motosiklet kullanıcılarının “İşte bu!” dediğini duyar gibi oldum.

Hafta sonu biraz daha dikkatli lütfen.

Bu hafta sonu hava güzel. Sadece bizim kulüpte 2-3 farklı tur düzenleniyor. Yani bu hafta sonu yollarda bolca motosiklet kullanıcısı görebilirsiniz. Sizlerden biraz daha motosiklet kullanıcılarına dikkatli ve toleranslı olmanızı istesem ayıp olmaz değil mi?

Herkese güzel bir hafta sonu dilerim.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı