REKLAMI GEÇ

Gazi üniversitesi Tıp Fakültesi`nden mezun oldu,

Eğitimini Başkent Üniversitesi, Ankara Hastanesi Anesthesiolgy ve Reanimasyon bölümünde devam etti, 2004 yılında uzman doktor oldu.

2004-2012 yılları arasında Malezya’da yaşadı.

Bu dönemde Çin’de Pekin ve Nanjing üniversitelerinde akupunktur eğitimleri aldı.

Sri Lanka`da, “Sir Anton Jayasuriya International College of Acupuncture” (alternatif tıp) üniversitesine bağlı hastanede ve Kuala Lumpur, “Tole Institute” de akupunktur üzerine çalışmalar yaptı.

Avustralya`daki “College of Nutritional and Enviromental Medicine-ACNEM” adlı üniversitede beslenme (nutrisyon) ve ağır metal zehirlenmesi konularında eğitimler aldı.

Bunlar dışında Kuala Lumpur`da “National Heart Institute - IJN”  de kalp hastanesi  ve yoğun bakım ünitesi dahil, 3 yıl kalp anestezisti olarak çalıştı.

2012 yılından bu yana Paris`de yaşamakta olan Dr. Özlem Öztürk,  Almanya, Dresden DIU (Dresden International University of Ant-Aging, Regenerative and Preventive Master of Science) den  “Anti-Aging” (önleyici ve yenileyici tıp)  alanında master  ve  “Paris Estetik Koleji “ nden estetik diplomasını almış ve halen bu konularda çalışmalarına devam etmektedir.

Eğitim ve çalışmalarını insanların hasta olmalarını önleyebilme, sağlıklı ve uzun yaşayabilmeleri üzerine yoğunlaştıran Dr. Öztürk, uyguladığı doğal tedavi yöntemlerinde uzun süre Hindistan`da aldığı yoga eğitimlerinden de yararlanmaktadır.

Dr. Özlem Öztürk, Denizlili Kenan Öztürk ile evli olup, Alya`nın annesidir.

Yazarın Tüm Yazıları

19 Eylül 2022BURUNDAN ALINAN NEFES
22 Ağustos 2022LENF DOLAȘIMINIZI ARTTIRIN
2 Mayıs 2022KANSERDEN KORUNUN
4 Nisan 2022SİNÜS TIKANIKLIĞI