İçeriğe geç

Köyceğiz yangınında Denizli ekibi ölümden döndü

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Akköprü mevkiinde iki gündür devam eden orman yangınında gece saatlerinde yangına müdahale eden Denizli ekibinden bir arazöz ve içindeki 3 personel alevlerin içinde kaldı.

İHA
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 20 Eylül 2025 - 10:04:47 Güncelleme: 20 Eylül 2025 - 10:05:09

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Akköprü mevkiinde iki gündür devam eden orman yangını gece saatlerinde de bölgeyi etkiledi. Yangına takviye olarak gönderilen farklı illerden ekipler, karadan ve arazözlerle müdahale etti.

ARAÇ VE EKİP RÜZGÂRIN TERS DÖNMESİYLE ALEVLER ARASINDA KALDI

Gece yarısında karadan müdahale için bölgeye sevk edilen Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı bir arazöz, ters esen rüzgârın etkisiyle bir anda alevlerin arasında kaldı. Olay sırasında araçtaki üç personelin zor anlar yaşadığı bildirildi.

ÜÇ PERSONEL HASTANEYE SEVK EDİLDİ, ARAZÖZDE MADDİ HASAR VAR

İlk belirlemelere göre personelden ikisi dumandan etkilenerek zehirlendi, bir kişi de kısmi yanıklar nedeniyle yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralı personeli tedbir amaçlı olarak en yakın sağlık kuruluşuna sevk etti. Personelin hayati tehlikesinin olmadığı ifade edilirken, arazözde de maddi hasar oluştuğu öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir