Güney’de DMD hastası Mert için ses yarışması
Güney Belediyesi, Çal’da kas hastalığı DMD ile mücadele eden 5 yaşındaki Mert Eskici’nin tedavisine katkı koymak için ses yarışması düzenledi.
Geliri Mert’in tedavisinde kullanılmak üzere düzenlenen yarışmaya Güney ve çevre ilçelerden yarışmacılar katıldı. Jürinin puanını kazanmaya çalışan yarışmacılar Güneylilere eğlenceli bir akşam geçirtti.
Etkinliğe Güney Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, Beyağaç Belediye Başkanı Sezai Pütün, Başmakçı Belediye Başkanı Selçuk Gönüllü ve CHP Güney İlçe Başkanı Mehmet Özer de katıldı.
Güney Belediye Başkanı Eraydın, “Seslerin umutla buluştuğu bu anlamlı gecede, Mert Eskici için kalpler tek yürek olmuş; dayanışma ve yardımlaşma duygusu en güzel şekilde yaşanmıştır. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Mert Eskici’ye acil şifalar diliyoruz” dedi.
