İçeriğe geç

Denizlili taraftara sportmenliğe aykırı hareketten 1 yıl stada giriş cezası

TFF 3. Ligde mücadele eden Denizli İdmanyurdu fanatiği taraftar Anıl Zengin, bir anlık öfkesine hakim olamayınca sezon boyu tüm müsabakalardan men edilerek tarihe geçti.

İHA
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 20 Aralık 2025 - 09:58:09 Güncelleme: 20 Aralık 2025 - 09:58:31

Denizlispor ve Denizli İdmanyurdu sevgisi ile yaşayan esnaf Anıl Zengin, geçen haftalarda oynanan Denizli İdmanyurdu – Altay müsabakasında bir anda sinirlerine hakim olamayınca sportmenliğe aykırı hareketten dolayı TFF nin 6222 yasa gereği tüm spor müsabakalarından bir sezon boyunca ceza aldı

Aldığı cezadan dolayı üzgün olduğunu belirten Zengin, “Ben yıllarımı Denizlispor’a verdim fakat Denizli’mizde bir diğer profesyonel takım olarak 3.ligde ilimizi temsil eden Denizli İdmanyurdu’na da büyük hayranlığım oldu her iki tamımızın hiç bir maçlarını kaçırmadım ta ki Altay müsabakasına kadar. Fakat ben çok heyecanlı bir taraftarım Altay maçında bana göre sportmeliğe aykırı olmadığını düşündüğüm rakip takıma yapmış olduğum hareketten dolayı TFF’nin 6222 yasa gereğinden bir sezon boyunca tüm spor müsabakalarına gitmeme cezası aldım her hafta Denizli’de oynanan maçlarda karakola gidip imza atıyorum yine de ben maça gitmesemde içimdeki futbol sevgisi asla bitmeyecek gelecek sezon cezam bittiğinde yine takımlarımıza destek vereceğim bu günlerde geçer inşallah” dedi.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir