Çameli’de öğrencilere anlamlı destek: Belge alamayanlara ücretsiz balık ikramı
Denizli’nin Çameli ilçesinde eğitime moral veren anlamlı bir destek hayata geçirildi. Elmalı Mahallesi Muhtarı Fatih Maden, takdir ya da teşekkür belgesi alamayan öğrenciler için haftada iki öğün ücretsiz balık ikramı yapılacağını duyurdu.
Elmalı Mahallesi Muhtarı Fatih Maden, belge alamayan öğrencilere yönelik ücretsiz balık ikramı yapılacağı açıklandı.
Paylaşımda, balık ikramının 1 Şubat 2026 tarihine kadar geçerli olacağı belirtilirken, öğrencilerin haftada iki öğün balık tüketmesinin hem sağlık hem de akademik başarı açısından önemine dikkat çekildi.
Muhtar Fatih Maden, yaptığı açıklamada, bu desteğin amacının öğrencileri üzmek ya da ayırmak değil; tam tersine moral vermek, motive etmek ve eğitim sürecine destek olmak olduğunu vurguladı.
“Haftada iki öğün balık, omega desteğiyle başarıyı artırır” anlayışıyla verilen desteğin, çocukların hem fiziksel gelişimine hem de özgüvenine katkı sağlamasının hedeflendiği ifade edildi.
Elmalı Mahallesi’nde başlatılan bu anlamlı destek, özellikle belge alamadığı için kendini başarısız hisseden öğrenciler için moral kaynağı oldu. Eğitimde başarının yalnızca belgeyle ölçülmemesi gerektiğini vurgulayan uygulama, ilçe genelinde takdirle karşılandı.
