İçeriğe geç

İki kulüpten iyilik buluşması

Eğitim, sağlık ve sosyal dayanışma faaliyetleriyle tanınan Laodikeia ve Hierapolis Inner Wheel kulüplerinin üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.

KADİR KOL
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 25 Şubat 2026 - 15:01:06 Güncelleme: 25 Şubat 2026 - 15:01:07

Laodikeia Inner Wheel ve Hierapolis Inner Wheel kulüplerinin üyeleri, hem dayanışmayı artırmak, hem de gelecek projeleri görüşmek üzere iftar yemeğinde buluştu. Dernek üyeleri ve ailelerinin katıldığı buluşma samimi bir ortamda geçti.

Özellikle eğitim, sağlık ve sosyal yaşama kattığı değerle adından söz ettiren iki kulübün üyeleri yakın zamanda düzenlenecek sosyal sorumluluk projeleri ve etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Projelerin daha geniş kitlelere ulaşması için ön görülen çalışmalar da kulüp üyelerinin fikrine sunuldu. Katılımcılar, iftarın ardından yapılan sohbetlerde hem güncel projeler hakkında bilgi aldı hem de Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu doyasıya yaşadı. 

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir