İçeriğe geç

Ramazan Bayramı’nda Denizli’de hava değişiyor: Sıcaklık düşüyor, yağmur geliyor

Denizli'de Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan Cuma günüyle birlikte hava sıcaklıkları düşecek, birçok bölgede yağışlı hava etkili olacak.

AYCAN AYDOĞAN
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 15 Mart 2026 - 08:35:18 Güncelleme: 15 Mart 2026 - 08:38:52

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlerine göre Denizli’de Ramazan Bayramı’nın başlayacağı Cuma gününden itibaren hava sıcaklıklarında düşüş yaşanacak. Hafta başında parçalı bulutlu ve güneşli bir hava etkili olurken, bayram günlerinde yerini yağışlı havaya bırakması bekleniyor.

Tahminlere göre pazar günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacak ve sıcaklıklar 16 derece civarında seyredecek. Pazartesi günü güneşli bir hava beklenirken sıcaklık yine 16 derece olacak. Salı günü ise hava bulutlanacak ve sıcaklık 17 dereceye kadar çıkacak.

Haftanın ortasından itibaren yağışlı hava etkisini göstermeye başlayacak. Çarşamba günü hafif yağmur beklenirken sıcaklık 16 derece olacak. Perşembe günü sıcaklık 13 dereceye düşecek ve hafif yağmur görülecek.

Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan Cuma günü ise yağışlı hava etkisini sürdürecek. Sıcaklığın 11 dereceye kadar düşmesi beklenirken, cumartesi günü de hafif yağmur ve 13 derece civarında bir hava tahmin ediliyor.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir