İçeriğe geç

Denizli’den İzmir’e otoyoldan gideceklere uyarı: Bazı bölgelerde çalışma var

Karayolları Genel Müdürlüğü, Aydın-Denizli ve İzmir-Aydın otoyollarında çalışma olması nedeniyle bazı bölgelerin kapalı olacağını ve trafiğin tek şeritten verileceğini duyurdu.

AYCAN AYDOĞAN
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 1 Ekim 2025 - 13:33:00 Güncelleme: 1 Ekim 2025 - 13:33:01

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün çalışma yapılan yollarla ilgili duyuru listesinde yer alan bilgilere göre, çalışmalar 10 Ekim’e kadar sürecek. Duyuruya göre

“Aydın Denizli Otoyolu 0-3 ve 16-21 km”leri arasında yapılacak üstyapı çalışması nedeniyle 30 Eylül ile 10 Ekim 2025 tarihleri arasında Denizli istikameti araç trafiğine kapatılacak olup trafik akışı Aydın istikametinden geliş ve gidiş olarak iki yönlü olarak sağlanacaktır” denildi.

Ayrıca Denizlililerin sıklıkla kullandığ ıİzmir-Aydın otoyolu ile ilgili de şu bilgiler aktarıldı:

“İzmir-Aydın Otoyolunun 5-7.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Aydın istikametinde sağ ve emniyet şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım sol ve orta şeritten sağlanmaktadır”

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir