İçeriğe geç

ŞENİZ DOĞAN VE YÜKSEL KEPENEK  ‘ASLINDA’ NEDEN KATILMADI?

Kulis Horozu yazdı...

Kulis Horozu
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 22 Haziran 2026 - 12:19:28 Güncelleme: 22 Haziran 2026 - 12:28:19

Mutlak butlan kararı öncesinde CHP Genel Başkanı olan Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde Denizli’yi ziyaret etti. Ali Osman Horzum ve Nuri Çavuşoğlu tarafından organize edilen ziyaret programında CHP’li tüm belediye başkanları hazır bulunurken 2 önemli eksik gözlerden kaçmadı. Bu isimler; Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’ti.

Bu 2 ismin gelmemesi sosyal medyada gündem konusu olurken, Şeniz Doğan’ın sağlık nedenlerinden dolayı ziyaret programına katılmadığı açıklandı. Ancak son dönemde iletişim konusunda hata üstüne hata yapan Başkan Şeniz Doğan, ertesi gün nikahtan nikaha koşarken, Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı ile bir düğünde halay çekerken görüntülendi.

Kulislerimden edindiğim bilgilere göre, Özgür Özel’in ‘kankaları’ olan Büyükşehir Belediye Başkanı Nuri Çavuşoğlu, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum ve CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan’ın olduğu bir oyunda kendisine yer olmadığına kesin gözüyle bakan Başkan Şeniz Doğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine sevimli gözükmek istiyor. Bu nedenle de ziyaret programına katılmayarak tarafını açıkça belli etmek istedi.

Ancak bu konuda önünde çok ama büyük bir engel var. O da Kemal Kılıçdaroğlu’nun A takımında yer alan ve bu duruşundan hiçbir zaman vazgeçmeyen CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca… Gülizar Hanım ile arasını nasıl düzelteceği büyük bir muamma olan Başkan Şeniz Doğan’ın bundan sonraki işinin zor olduğu söyleniyor. Bu dönemde parti değiştirmesi ise neredeyse imkansız.

Özgür Özel’in Denizli’deki programına katılmayan bir diğer isim ise Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’ti. Başkan olduğu günden beri partizan bir kimlikte olmayan Başkan Kepenek, bu ziyarete neden katılmadığı ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı ancak CHP’de istifanın eşiğinden dönen Yüksel Kepenek’in komşu ilçe Bozkurt’taki programa dahi katılmaması gözlerden kaçmadı.

Başkan Yüksel Kepenek’in bu kararının arkasında; kendisine söz verilmesine rağmen özellikle ilçe yönetimi ve Meclis üyeleri ile ilgili taleplerinin halen gerçekleşmemiş olması ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nuri Çavuşoğlu’nun kendisine karşı olumsuz tavırlarının etkili olduğu söyleniyor. Uzun süredir bağımsız bir belediye başkanı gibi hareket eden Başkan Kepenek’in bu şekilde yoluna devam etmeye kararlı olduğunu öğrendim.

Görüldüğü üzere, tıpkı diğer şehirlerde olduğu gibi Denizli CHP’de de sular ısınmıyor adeta fokurduyor. Özgür Özel’e yakın isimler yeni parti için hazırlıklarına devam ederken, bu isimlerin karşı olduğu CHP’liler de Kemal Kılıçdaroğlu ile yürümek istiyor. Bakalım zaman neyi gösterecek.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir