İçeriğe geç

Çivril’de iki aile arasında silahlı çatışma: 4 yaralı

Denizli’nin Çivril ilçesinde iki aile arasında çıkan tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

HABER MERKEZİ
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 12 Ekim 2026 - 09:30:05 Güncelleme: 12 Ekim 2026 - 09:30:06

Olay, Çivril’in Hamam Mahallesi Mehmet Karahasan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle iki aile arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Gerginliğin tırmanması üzerine taraflar silahlarla birbirlerine ateş açtı.

Genç Çivril Gazetesi’nin haberine göre, dün akşam yaşanan olayda her iki aileden ikişer kişi olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çivril İlçe Emniyet Müdürü Umut Taş da olay yerine gelerek güvenlik önlemlerinin alınmasını sağladı.

Yaralanan M.T., S.D., B.D. ve E.C.D.’ye sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Yaralılar, daha sonra ambulanslarla Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir