Denizli’de kayıp Alzheimer hastası 2 gün sonra sağ bulundu
Denizli’de 11 Ekim'den bu yana kendisinden haber alınamayan 65 yaşındaki Alzheimer hastası Fatma Aylak, 45 saat süren arama çalışmalarının ardından ormanlık alanda sağ olarak bulundu
Denizli’de kaybolan Alzheimer hastası Fatma Aylak’ı bulmak için başlatılan arama çalışmaları sevindirici haberle sonuçlandı. 11 Ekim’de evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 65 yaşındaki Aylak, yaklaşık 45 saat sonra ormanlık alanda sağ olarak bulundu.

Aylak’ı bulmak için AFAD, polis, jandarma ve arama kurtarma ekipleri seferber oldu. Çalışmalarda dronla havadan tarama yapılırken jandarmanın iz takip köpeği de aramalara destek verdi. Gece saatlerinde de devam eden çalışmalar sonucunda kayıp kadına ulaşıldı.
45 saat sonra gelen sevindirici haber, Aylak’ın ailesine ve kendisinden haber bekleyenlere rahat bir nefes aldırdı.
