İçeriğe geç

Cumhuriyet Bayramı masa tenisi turnuvası sona erdi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası, kıyasıya mücadelelerin ardından tamamlandı.

BÜLTEN
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 27 Ekim 2025 - 10:55:00 Güncelleme: 27 Ekim 2025 - 10:55:00

İki gün süren turnuvada toplam 35 sporcu, farklı kategorilerde dereceye girebilmek için ter döktü. Heyecan dolu karşılaşmalar sonunda başarılı olan sporcular, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Turnuvanın sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Okul Sporları Şube Müdürü Erdem Aydın takdim etti. Aydın, gençlerin spora olan ilgisinin artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, benzer etkinliklerin yıl boyunca devam edeceğini belirtti.

Etkinlik, hem Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hem de sporun birleştirici gücünü bir araya getiren renkli bir organizasyon olarak tamamlandı.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir