Denizli polisinden ruhsatsız silah operasyonu: 3 şüpheli yakalandı
Denizli Emniyet Müdürlüğü, 24-31 Ekim 2025 tarihleri arasında “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçunun önlenmesine yönelik operasyonlar düzenledi. Operasyonlarda 3 şüpheli yakalanırken, çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.
Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 24-31 Ekim 2025 tarihleri arasında ruhsatsız silah taşıma ve bulundurma suçlarına yönelik kapsamlı operasyonlar gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sonucunda 3 şüpheli yakalandı.
Şüphelilerin üzerlerinde, araçlarında, ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda şu malzemeler ele geçirildi:
8 adet ruhsatsız tabanca ve şarjör,
5 adet tüfek,
3 adet kuru sıkı tabanca,
1124 adet fişek,
11 adet kartuş,
4 adet bıçak.
Yakalanan şüpheliler hakkında “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan adli işlem başlatıldı. Emniyet Müdürlüğü, operasyonların kamu güvenliğini sağlamak ve yasa dışı silahlanmayı önlemek amacıyla titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.
