REKLAMI GEÇ

Anahtar teslimi fabrika

Anahtar teslimi fabrika

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, memleketi Serinhisar’ı ziyaret ederek, bıçakçılığın merkezi Yatağan’da vatandaşlara seslendi. Tin, “İster bıçakçılık, ister ayakkabıcılık, tekstil ya da kuruyemiş işleme. İktidarımızda projesini hazırlayacak ve ‘Ben fabrika kurmak istiyorum’ diyen esnafımıza, KOBİ’mize anahtar teslimi fabrika vereceğiz. ‘Buyur, işlet, kazan, vergini öde’ diyeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2015 Pazartesi, 17:00

Seçim çalışmaları kapsamında Denizli’yi adım adım dolaşan AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, memleketi Serinhisar’ı ziyaret etti. Milletvekili Adayı Tin’in ilk durağı Yatağan Mahallesi oldu. Burada kurulan pazarda üreticiye, esnafa ve vatandaşlara hayırlı alışverişler dileyen Tin, pazar esnafıyla sohbet etti. Çocukluğunda bu pazara sıklıkla geldiğini ve tatlı aldığını aktaran Tin, çok sevdiği sarı burma tatlısında vatandaşlara da ikram etti. Bıçakçılık diyarı Yatağan’da kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Tin, esnaf, KOBİ ve girişimcilere AK Parti iktidarında sunulacak anahtar teslim fabrika desteğini anlattı. Denizli’nin girişimciliği ve üretkenliği ile öne çıkan bir ihracat kenti olduğunu ifade eden Tin, “Bilindiği üzere Yatağan’da bıçakçılık, Yeşilyuva’da ayakkabıcılık, Serinhisar’da kuruyemiş işleme, Buldan’da dokumacılık, ilimizde tekstil gibi birçok alanda üretim var. Bu Denizli’de esnafımızın ve KOBİ’mizin büyümesi ve gelişmesi çok önemli” dedi.

sahin_tin_serinhisar_fabrika_sozu_ic

İŞLET, KAZAN, VERGİNİ ÖDE
Tin, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ekonomisi ihracat ve sanayiye dayanan böylesi özel bir kentte AK Partimizin beyannamesinde yer alan bir vaat öne çıkıyor. Yatırımcının talebi halinde bakın ne yapacağız biliyor musunuz? Yatırımcı projesini verecek ve diyecek ki ‘Ben bir fabrika kurmak istiyorum, 10 esnaf birleştim’ ya da tek başına. Biz de ona anahtar teslimi fabrika vereceğiz. ‘Buyur, işlet, kazan, vergini öde’ diyeceğiz. Anahtar teslimi fabrika kuracağız. Yeter ki KOBİ’lerimiz işveren olarak güçlü bir şekilde ekonomiye katkıda bulunsun. Denizlimiz büyüsün, üretim artsın, ülke ekonomimiz gelişsin, istihdama katkı sunulsun. Bu projemizi çok önemsiyoruz.”

sahin_tin_serinhisar_fabrika_sozu_ic1

ANNE VE BABASINDAN HAYIR DUASI ALDI
AK Parti Milletvekili Adayı Tin, baba ocağı Serinhisar’ın Ayaz Mahallesi’nde de anne ve babasının elini öperek, hayır dualarını aldı. Mahalle halkıyla kahvehanede sohbet eden Tin daha sonra Cankurtaran Mahallesi’nde 95/4 tertip askere gidecek 13 gencin mevlit yemeğine katıldı. Mehmetçiklerle sohbet edip hediye veren Tin, Korucuk, Pamukkale ve son olarak Karahayıt Mahallesi’nde esnafı ziyaret edip vatandaşlarla kucaklaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı