REKLAMI GEÇ

AK Parti’de kongre süreci başlıyor

AK Parti’de kongre süreci başlıyor

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Genel Merkez’de düzenlenen 131. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Başkan Filiz yaptığı yazılı bir açıklama ile toplantı hakkında bilgi verirken, kongre sürecinin de başladığını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2019 Cumartesi, 18:27

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Genel Merkez’de düzenlenen 131. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Toplantı dönüşü yazılı bir açıklama yayımlayan Başkan Filiz; Genişletilmiş İl Başkanları toplantısını ve Gündemdeki konuları değerlendirdi.

İl Başkanı Filiz yaptığı yazılı açıklamada, “Genişletilmiş il Başkanları toplantımızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hem ülke gündemi, hem de dış gündemle ilgili bize bazı bilgileri aktardı. Doğu Akdeniz ve ülkemizin güvenlik konuları başta olmak üzere ekonomik gelişmeler, Suriye meselesi ve büyük kongre süreçleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Daha sonra da müzakereler kısmında illerimizde olan sorunlarla ilgili Cumhurbaşkanımız ve Bakanlarımızın da olduğu toplantıda sorunlarımızı iletme imkanı da bulduk” dedi.

UZUN BİR SÜREÇ VE YAPILACAK ÇOK İŞ VAR
Ankara’daki toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile beraber toplantıya katıldıklarını ve verimli bir toplantı olduğunu da dile getiren AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, yazılı açıklamasında şunları dile getirdi:

Önümüzde uzun bir süreç ve yapılacak çok iş var. Önümüzdeki aylarda ilçelerimizden başlamak üzere yeni kongre süreçlerimiz olacak. AK Parti ailesini daha da büyütecek, saflarımızı hem genişletecek, hem de daha da sıklaştıracağız. Kuruluşundan bugüne partimize hizmet etmiş hiçbir arkadaşımızı bu safın dışında bırakmayacak, ahde vefayı asla ihmal etmeyeceğiz. Buna ilave olarak yeni isimlerle, yeni değerlerle, yeni hizmet erleriyle kadrolarımızı tahkim edeceğiz. Her şehrimizde oranın en itibarlı, en gayretli, en birikimli, en azimli, en dinamik isimlerini partimizin yönetim kademelerine kazandıracağız. Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları olarak Denizlimiz’de ne kadar güçlü olursak, seçim dönemlerinde o kadar başarılı oluruz. Tüm bu çalışmaların ahenk içinde yürütülmesi sorumluluğu bizlere İl Başkanlarına, Kadın Kolları Başkanlarımıza, Gençlik Kolları Başkanlarımıza yani Teşkilatlarımıza ve kademelerimize düşüyor. Aksamayacağız, tökezlemeyeceğiz. AK Parti’mizin en büyük özelliği sürekli kendini yenileme, tazeleme ve geliştirme kabiliyetine sahip olması olduğunu hepimiz biliyoruz. Teşkilatımızdaki her bir kardeşimin en büyük meselesi kutlu davaya hizmet etmek, şahsiyetimizle, duruşumuzla milletimizin gönlünü kazanmak olacaktır. Dava adamı kibirli ve kaprisli olmaz. Her zamanki gibi alçakgönüllü olacağız. Vatandaşımız bizden atalet değil, hizmet bekliyor, onlara hizmetkar olmaya devam edeceğiz”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı