REKLAMI GEÇ

Ege: “Emeklileri aylık 250 TL’ye ev sahibi yapacağız”

Ege: “Emeklileri aylık 250 TL’ye ev sahibi yapacağız”

Çal’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammed Bekir Ege, emeklileri aylık 250 TL’ye ev sahibi yapacaklarını belirterek, çalışan emeklilerden kesilen SGDP’nin kaldırılacağını anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2015 Salı, 14:52

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammed Bekir Ege, Çal’da AK Parti İlçe Gençlik Kolları ile bir araya geldi. Toplantının ardından teşkilat mensupları ile Çal’da vatandaşlarla buluşan Muhammed Bekir Ege, AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yer alan projelerle ilgili ilçe sakinlerine bilgi verdi. 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için dönüm noktası olduğunu vurgulayan Ege, projelerin hayata geçmesi için AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi gerektiğini söyledi. Gittikleri her yerde vatandaşlarla buluşarak AK Parti Seçim Beyannamesi hakkında onları bilgilendirdiklerine dikkati çeken Milletvekili Adayı Ege, gençlerden emeklilere kadar herkesi içine alan geniş kapsamlı bir seçim beyannamesi hazırladıklarını söyledi.

Milletvekili adayı Ege, “Emekli olan vatandaşlarımızı AK Parti olarak bugüne kadar nasıl mağdur etmediysek bundan sonrada etmeyeceğiz. Memur emeklilerine verdiğimiz gibi işçi ve Bağ-kur emeklilerimize de yıllık ilave 1.200 TL vereceğiz” dedi.

EMEKLİDEN KESİLEN SGDP KALDIRILACAK
Çalışan ve iş yeri olan emeklilerden kesilen Sosyal Güvenlik Destek Primini (SGDP) kaldıracaklarına işaret eden Milletvekili Adayı Ege, “Emekli vatandaşlarımızı aylık 250 TL’ye ev sahibi yapacağız. Huzur evlerini daha modern daha konforlu yerler haline getirip sayılarını arttıracağız. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada emeklimizin yanında olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı