REKLAMI GEÇ

Emin Okkaya Acıpayam’da

Emin Okkaya Acıpayam’da

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Emin Okkaya, seçim çalışmaları kapsamında Acıpayam’ın mahallerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Okkaya, ülkenin içinde bulunduğu durumdan kurtulması için tek başına iktidarın şart olduğunu belirterek, birlik ve kardeşlik siyasetinin süreceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2015 Perşembe, 12:42

Seçim çalışmalarına ilçe ziyaretleri ile devam eden AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Emin Okkaya, Acıpayam’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya gelen Okkaya, halkın istek ve sorunlarını dinledi. Seçim beyannamesi hakkında vatandaşları bilgilendiren Okkaya, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, huzur ve istikrara dikkat çekti.

Türkiye’nin huzuru için gerekli olanın tek başına iktidar olduğunu anlatan Okkaya, “Bu ülkenin ihtiyacı tek başına iktidardır. Bunun için de 7 Haziran’daki tabloya baktığımızda AK Parti aldığı yüzde 41’le buna en yakın parti” diye konuştu.

denizli-emin-okkaya-ak-parti-milletvekili-adayi-ic

ÜLKE KAOSA İTİLMEYE ÇALIŞILIYOR
Türkiye’nin son dönemde kaos ortamına itilmeye çalışıldığını öne süren Okkaya, “Bu ortam güçlü bir hükümet ve güçlü bir iktidar ile son bulacak” diyerek, 1 Kasım’dan sonra hayata geçecek AK Parti Seçim Beyannamesi ile ülkenin yeniden huzura kavuşacağını kaydetti.

AK Parti’nin ülkede değişim, dönüşüm ve demokratikleşmenin lokomotifi olduğunu vurgulayan Okkaya, “78 milyon vatandaşımızın eşit ve özgür olmasını hedefleyen birlik ve kardeşlik siyasetini kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin, dirlik ve düzenini teminatı olmaya devam edeceğiz. Özgürlük ve güvenlik dengesinin bozulmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı