REKLAMI GEÇ

Güngör, şampiyon sporcuları ziyaret etti

Güngör, şampiyon sporcuları ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Dünya Şampiyonu olan Türkiye Golbol Kadın Milli Takımı’nda yer alan sporculardan Şeyda Nur Kaplan ve Berfin Altan’ı evlerinde ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2022 Çarşamba, 13:46

Başkan Güngör sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Dünya Şampiyonu olan Türkiye Golbol Kadın Milli Takımı’nda yer alan sporculardan Şeyda Nur Kaplan ve Berfin Altan’ı evlerinde ziyaret eden Güngör, her iki sporcu ile gurur duyduğunu belirterek “Bahane üretmek yerine çözüm üreten şampiyonlarımızı yürekten tebrik ediyorum” dedi.

“ÇOK MUTLU VE GURULUYUZ”
Denizlili 2 sporcu Şeyda Nur Kaplan ve Berfin Altan’ın da yer aldığı Türkiye Golbol Kadın Milli Takımı Portekiz’in Matosinhos kentinde düzenlenen ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na kota puanı veren IBSA Golbol Dünya Şampiyonası finalinde Güney Kore’yi 10-4 mağlup ederek dünya şampiyonu olmuştu. Genç sporcuların her zaman yanında olduğunu belirten Başkan Güngör “Bizler sporcularımıza her zaman güvendik. Genç kızlarımızın bu başarıya imza atacağına olan inancımız tamdı. Bahane üretmek yerine çözüm üreten şampiyon kızlarımız bizleri çok gururlandırdı. Denizli’mizin gururu olan Şeyda Nur Kaplan ve Berfin Altan’ı yürekten tebrik ediyorum. Kızlarımızı yetiştiren kıymetli anne ve babaları da ayrıca tebrik etmek istiyorum. Bu evlatlarla ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

“SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Dünya Şampiyonu olan Türkiye Golbol Kadın Milli Takımı’nda yer alan sporcular Şeyda Nur Kaplan ve Berfin Altan, hedeflerinin Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında şampiyon olmak olduğunu belirten Başkan Güngör, “Kızlarımız hem bize hem de ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Şampiyonlarımıza her zaman destek veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkürlerimizi iletiyoruz. AK Parti ailesi olarak bizler her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle kızlarımız gurur duyacağımız nice başarıya imza atmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

 

KASAPOĞLU GENÇ SPORCULAR İLE GÖRÜŞTÜ!
Başkan Güngör Denizlili sporcular olan Şeyda Nur Kaplan ve Berfin Altan’ı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile telefonda görüştürdü. Genç sporcular ile görüşen Kasapoğlu” İnşallah en kısa zamanda bir araya geleceğiz. Yakın zamanda Denizli programı yapacağız. Kızlarımızın anne ve babaları da bizler için çok değerli. Hepsine selamlarımı iletiyorum. Kızlarımızı yetiştirip bu zamanlara getirdikleri için onları da çok tebrik ediyoruz. Allah genç kızlarımızın yolunu açık etsin” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı