REKLAMI GEÇ

Okkaya: Halk güçlü bir hükümet istiyor

Okkaya: Halk güçlü bir hükümet istiyor

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Emin Okkaya, seçim çalışmalarında vatandaşlardan olumlu yaklaşımlar gördüklerini, halkın güçlü bir devlet, güçlü bir hükümet ve güçlü bir Türkiye istediğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2015 Cuma, 16:24

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Emin Okkaya, seçim çalışmaları kapsamında her gün bir ilçeye giderek vatandaşlarla bir araya geldiklerini, esnaf ve vatandaşlarla iç içe olduklarını, sorunlarını ve isteklerini dinledikleri vatandaşların AK Parti’ye olumlu yaklaştığını söyledi.

Vatandaşların artık istikrar istediğini kaydeden Okkaya, “Son 3 ayda yaşanan sıkıntıları ve belirsizlik günlerini yaşamak istemiyor. Halkımız güçlü bir devlet, güçlü bir hükümet ve güçlü bir Türkiye istiyor. İnşallah 1 Kasım’da iyi bir sonuçla AK Parti tek başına iktidar olacak. Ben vatandaşlarımızla şöyle tabir ediyorum. İnsanoğlu nezle, grip olduğunda vücut çöküyor ve bütün vücutta uyur haldeki diğer mikroplarda uyanıp saldırıya geçiyor. Aynı Türkiye’de öyle. Birazcık direnci kırıldı mı bütün mikroplar ayağa kalktı. Vatandaşımız bunu gördü. İnşallah 1 Kasım’da hepsinin ilacını milletimiz verecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı