REKLAMI GEÇ

Özkan: “Türkiye güçlenerek yoluna devam edecek”

Özkan: “Türkiye güçlenerek yoluna devam edecek”

Seçim çalışmaları kapsamında akşam ev ziyaretleri de gerçekleştiren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, ülkenin içinde bulunduğu durum ve geleceği hakkında vatandaşları bilgilendi. Muhalefeti eleştiren Özkan, “Türkiye 1 Kasım’dan sonra güçlenerek yoluna devam edecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2015 Pazar, 12:10

Denizli merkez, ilçeler ve kent genelindeki tüm mahalleleri gezerek seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, akşamları ise ev toplantılarına katılarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen ev toplantısına katılan Özkan, vatandaşlara ülkenin son durumu ve geleceği hakkında bilgi verdi. AK Parti Seçim Beyannamesi ile ilgili vatandaşları bilgilendiren ve sorularına cevap veren Özkan, 1 Kasım seçimlerinde vatandaşların desteği ile AK Parti’nin tekrar tek başına iktidar olacağını söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, “1 Kasım’ı ben seçim olarak değil referandum olarak görüyorum. AK Parti gitsin mi, kalsın mı tercihidir. Neden bugün bu noktadayız diye sorarsanız halkın hizmetine sunulan yatırımlar birilerinin cebine gitmiyor. Artık yapılan sağlık yatırımları ile sıra beklemek zorunda değiliz. Türkiye 1 Kasım’dan sonra güçlenerek yoluna devam edecek” dedi.

AMAÇ AK PARTİ’Yİ HÜKÜMETTEN İNDİRMEK
7 Haziran seçimlerinde durumun net olarak görüldüğünü anlatan Milletvekili Adayı Özkan, “Amaç AK Parti’yi hükümetten indirmek. 13 yıl boyunca AK Parti’nin yaptıkları ortada açıkladığımız seçim beyannamesi ile biz Türkiye’nin 2023 hedeflerine güçlenerek yürümesini istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı