REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu: Gübre ve yeme KDV yok

Ramazanoğlu: Gübre ve yeme KDV yok

AK Parti milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, gübre ve yemde KDV’nin sıfırlanmasıyla üreticinin, uygulamanın gıdaya da indirim olarak yansımasıyla da vatandaşın kazanacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2015 Pazartesi, 17:41

1 Kasım seçimleri öncesi seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren AK Parti Denizli milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, Merkezefendi Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret etti. Kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten Ramazanoğlu, “Üreticilerle tanışıp dertleştik. Alışveriş yapan emeklilerimiz, memurlarımız, gençlerle konuşma fırsatı bulduk. Onların dertlerini dinleyerek, vaatlerimizi anlattık. Özellikle üreticilerimiz ve çiftçilerimiz için müjdeli vaatlerimiz var. Hem yemde ve hem gübrede KDV’yi sıfırlıyoruz. Bu besicilerimizin sıfır KDV ile yemlerini almalarını sağlayacak. Bu durum pazarda et, süt, yumurta gibi temel besin maddelerine yansıyacak. Gübrede de yapılacak KDV sıfırlaması da pazara indirim olarak yansıyacak. Hem vatandaşımız hem üreticimiz kazanacak” dedi.

denizli-ak-partimilletvekili-adayi-sema-ramazanoglu-gubre-yeme-sifir-kdv-ic

81 İLDE TARIMSAL KALKINMA PROGRAMLARI UYGULANACAK
AK Parti Seçim Beyannamesi’nde üreticiye olan destekleri de anlatan Ramazanoğlu, “Genç çiftçilere hibe krediler ve hibe ödemeler var. Bu da genç üreticilerin daha rahat üretim yapmasını sağlayacak. 81 ilde tarımsal kalkınma programları uygulanacak. Ayrıca miras arazilerde tarımsal bölgelerin küçülmesini önleyecek olan kanun ile ehil olan mirasçıya öncelik tanıyacağız ve destekleyeceğiz. Balıkçılık sektörünün daha da canlanması için yeni projeler ile üreticiyi desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı