REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu’ndan emeklilere müjde

Ramazanoğlu’ndan emeklilere müjde

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bozkurt ve Çardak İlçesi’ni ziyaret etti. AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yer alan müjdeleri anlatan Ramazanoğlu, emeklilere 1200 TL ek ödeme müjdesi verdi, emekli maaşından sosyal güvenlik destek primi kesintisinin kaldırılacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2015 Cumartesi, 14:51

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. İlk olarak Bozkurt İlçesi’ni ziyaret eden Dr. Ramazanoğlu, Bozkurt İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Burada partililerle istişarede bulunan Dr. Ramazanoğlu, daha sonra Bozkurt pazaryerini gezdi. 

Esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Dr. Ramazanoğlu, Bozkurt’un ardından Çardak Belediyesi ve Gemiş Mahallesi’ni ziyaret etti. Bozkurt ve Çardak’ta AK Parti Seçim Beyannamesi’ni anlatan Dr. Ramazanoğlu, vatandaşlardan destek istedi. Bozkurt ve Çardak’ta kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, ilçe teşkilatları ve vatandaşlarla bir araya geldiğini söyledi.

ak_parti_sema_ramazanoglu_ic

HALK TEK BAŞINA İKTİDAR İSTİYOR

Bozkurt ve Çardaklıların kendisini çok sıcak karşıladığını ifade eden Dr. Ramazanoğlu, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Halkımız şu an seçimi bekliyor ve en önemlisi de istikrar ve huzur istiyor. 13 yıllık iktidarımızda daima büyüyen ve ileri doğru giden bir yürüyüşümüz oldu. Bu yürüyüşümüzün devamı için 1 Kasım’da halkımıza büyük bir görev düşüyor” dedi.
Ülkede tek başına güçlü bir iktidar beklentisi olduğuna dikkati çeken Dr. Ramazanoğlu, “İnşallah bunu 1 Kasım sonrasında tekrarlayacağız ve yürüyüşümüz devam edecek. Vatandaşımız AK Partimizin tekrar güçlenerek yürümesini istiyor” diye konuştu.

EMEKLİ AYLIĞINDAN PRİM KESİNTİSİ KALDIRILACAK

Tüm işçi ve Bağ-kur emeklilerine yıllık ilave 1.200 TL verileceğin belirten Ramazanoğlu, “Yüzde 15’ten yüzde 10’a indirdiğimiz Bağ-kur sigortalısı olan esnafımızın emekli aylıklarından kesilen sosyal güvenlik destek primi kesintisini tamamen kaldıracağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı