REKLAMI GEÇ

Tin: Sanayicinin gücüne güç katacağız

Tin: Sanayicinin gücüne güç katacağız

AK Parti milletvekili adayı Şahin Tin, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSB) gerçekleştirdiği fabrika ziyaretlerinde, sanayiye yönelik projelerini anlattı ve yatırımcıya vergi indirimi dahil önemli destekler verileceğini, bunun da sanayicinin gücüne güç katacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2015 Çarşamba, 13:41

AK Parti milletvekili adayı Şahin Tin, DOSB’de fabrika ziyaretlerinde işveren ve çalışanlarla bir araya gelerek, seçim beyannamesindeki asgari ücretin bin 300 liraya çıkarılması ile ekonomik ve sosyal alanda hayata geçirilecek vaatleri anlattı. 

denizli-ak-parti-milletvekili-adayi-sahin-tin-ic

Denizli’nin üretimde, ihracatta, istihdamda büyük bir yükseliş, ivme yakaladığının altını çizen Tin, “13 yıllık AK Parti iktidarında sağlanan güven ve istikrar ortamı, sanayiye yönelik desteklemeler, üretimin önünü açılması, istihdam anlamında ulaşılan noktalar ülke genelimizde ekonomik büyümeyi de birlikte getirdi. İhracat rakamlarımız kat kat arttı. Sanayimiz ve ekonomimiz çok güçlü bir duruma geldi. Ancak 7 Haziran sonrasında tek başına bir iktidar ortaya çıkmadı” dedi. Terör başta olmak üzere bir kaos ortamı yaratılmaya çalışıldığını anlatan Tin, “DOSB Başkanımızın da söylediği gibi sanayicimiz, vatandaşlarımız tek başına güçlü bir iktidarla ülkemizin güçlü bir şekilde yoluna devam etmesini istiyor. Bu nedenle 1 Kasım seçimleri büyük önem taşıyor” dedi.

denizli-ak-parti-milletvekili-adayi-sahin-tin-ic-1

DAHA GÜÇLÜ SANAYİ
AK Parti’nin tek başına iktidarında sanayiciye yine önemli destekler sunacaklarını ifade eden Tin, “Üreten, güçlenen ve ekonomik anlamda zirve yoluna devam eden bir Türkiye için AK Parti çalışmaya devam edecek. İktidarımızda imalat sanayi makine-teçhizat yatırımlarını finansmanında Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) istisnası getireceğiz. Yatırım mallarının ve ara malların vadeli ithalatında KKDF oranını yüzde 6’dan yüzde sıfıra indirerek sanayicinin girdi maliyetlerini azaltacağız. İşverenin kursiyerler için yaptığı harcamaların vergi matrahından düşürülebilmesini sağlayacağız. Yatırımcılarımızın 2015-2016 yıllarında gerçekleştirecekleri yatırım harcamaları için, yatırım döneminde mevcut diğer tüm faaliyetlerinden elde edecekleri tüm kazançlarına daha yüksek miktarda vergi indirimi uygulayacağız. Güçlü, üreten bir sanayi için AK Parti çalışmaya devam edecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı