REKLAMI GEÇ

Yüceliş: Yaşanabilir şehirler oluşturmak temel önceliğimiz

Yüceliş: Yaşanabilir şehirler oluşturmak temel önceliğimiz

AK Parti milletvekili adayı Osman Yüceliş, temel önceliklerinden birisinin “Yaşanabilir şehirler oluşturmak” olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2015 Pazar, 17:23

AK Parti milletvekili adayı Osman Yüceliş, insan merkezli, sürdürülebilir, dengeli ve topyekün kalkınmayı savunduklarını, “Yaşanabilir şehirler ve sürdürülebilir çevre” konusunun da bunun bir parçası olduğunu belirtti.

Sürdürülebilir kalkınmanın, fırsat eşitliğini oluşturduğu gibi nesiller arası adaleti de gözettiğini ifade eden Yüceliş, “Bu anlayışla, çevreyi gelecek nesillere karşı bir sorumluluk bilinciyle ele aldık ve bir emanet olarak görüyoruz. Diğer yandan, dünyada giderek artan oranda nüfusun şehirlerde yaşadığı, zenginliğin ve kültürün şehirlerde geliştiğini dikkate aldığımızda, yaşanabilir şehirler oluşturmak temel önceliğimiz. Bu kapsamda AK Beyannamemizde yer alan şehirleşme ve çevre politikamız 13 yılda olduğu gibi Türkiye’yi daha yaşanabilir bir yer yapacak” dedi.

Denizli’nin büyükşehir olmasıyla kentin yerel değerleri ile markalaşmasının önünün daha da açıldığını kaydeden Yüceliş, “Denizli ekonomisiyle, kültürüyle, tarihi mirasıyla, el sanatlarıyla, tarımıyla, turizmiyle ülkeyle entegre olacak ve ismini duyurmaya devam edecek. Öte yandan küresel düzeydeki en ileri teknikler, teknolojiler, gelişmeler, ticari ve ekonomik bağlantılar da Denizli’nin markalaşmasına daha da katkı sağlayacak. Hedefimiz, Denizli’yi insan dostu, çevre dostu, estetik, katılımcı ve müreffeh şehir yolunda daha ileriye taşımak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı