REKLAMI GEÇ

Zeybekci: Mesaj için dahlim yok ama mahsuru da yok

Zeybekci: Mesaj için dahlim yok ama mahsuru da yok

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile muhalefet partileri arasında “SMS mesajı” polemiği yaşanıyor. Muhalefetin “ahlaki ve etik değil” eleştirilerine Zeybekci, “Mesaj için bir dahlim yok ama mahsuru da yok” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2015 Pazar, 13:38

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin cep telefonu numarasının bulunduğu SMS mesajı, bir GSM operatörünce Denizli’deki abonelerine bu sabah servislendi. Mesajın oy verme işlemi başladıktan kısa bir süre sonra gönderilmesi muhalefet partilerince tepkiyle karşılandı.

Bunun üzerine görüştüğünüz Bakan Zeybekci’ye mesajı hatırlatıp, muhalefetin eleştirilerini aktardık. Zeybekci, “Mesajla doğrudan bir ilgim yok. Dahlim de yok ama mahsuru da yok. Merkezi bir sistemle yapılan işlem. Bir uygulama gereği de benim cep telefonu numaram yazılmış” dedi.

denizli-ekonomi-bakani-nihat-zeybekciden-secim-mesajina-yanit-ic

OYUNU AİLESİYLE BİRLİKTE KULLANDI
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, oğlu Atilla Zeybekci ve kızı Fatma Zeybekci ile birlikte oy kullanmak için Çamlaraltı Mahallesi’ndeki evinden, yönetimindeki otomobille Atatürk Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi’ne geldi. Zeybekci, ailesiyle birlikte 1080 nolu sandık görevlileriyle tek tek tokalaştıktan sonra oyunu kullandı.

Basın mensuplarına açıklama yapan Bakan Zeybekci, “Milletimize, memleketimize, Denizli’mize hayırlı uğurlu olsun. Son 1.5 yıl içinde dördüncü seçimimizi yaptık. 30 Mart, 10 Ağustos, 7 Haziran ve 1 Kasım’da sandık başına gittik. İnşallah 3-4 yıllık seçimsiz bir dönem önümüzde görünüyor. 1.5 yıldan beri ertelenen ve ötelenen, gerek reel gerek özel sektör, ekonomi de, her alanda istekler, talepler, yatırımlar, projeler ile ilgili çok önemli bir süreç başlayacak. Hayırlı olsun. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin” dedi.

Yorumlar

aykut   -  Bağlantı 1 Kasım 2015, 23:41

kanunu çıkaran ak parti delen de ak parti. hani izinsiz sms göndermek yasaktı cezası vardı?

hasan   -  Bağlantı 1 Kasım 2015, 14:26

hımm banada 14:13 de geldi bune yaa nedim akdeniz diye gelmiş içinde ise msj içeriği farklı idi ysk yasağı delinmiş yani, hayırlısı hatırlanmakta güzel ama oyu sabah kullanmıştık 😀

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı