REKLAMI GEÇ

CANER TİCARET ARÇELİK’TE MÜKEMMEL EVLİLİK PAKETİ

CANER TİCARET ARÇELİK’TE MÜKEMMEL EVLİLİK PAKETİ

Denizli’nin en köklü firmalarından biri olan ayrıca son yıllarda Arçelik markasıyla Denizli’deki ilk konsept mağaza ünvanına sahip olan Caner Ticaret Arçelik bayii 4’lü evlilik paketi adı altında hem evlenecek çiftlere hem evini yenileyecek Denizli halkına müthiş fırsatlar sunuyor. Ayrıca ödeme kolaylığı açısından sunduğu seçeneklerle de ürün alacak müşteriler için cazip hale getiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2015 Cuma, 08:00

1976 yılından bu yana Saraylar Mahallesi 2. Ticari Yol üzerinde kaliteli ve güler yüzle hizmet veren Caner Ticaret Arçelik Bayii, köklü geçmişi ve yılların tecrübesi sayesinde geniş bir müşteri kitlesine sahip. Kuruluşundan günümüze kadar müşteri memnuniyetini ilke edinmiş ve çalışmalarını bu yönde sürdürmüş olan Caner Ticaret Arçelik Bayii geniş ürün çeşidi ile uygun fiyatı kalite ile birleştirerek müşterilerin hizmetine devam etmektedir.

caner-ic-2ARÇELİK MARKASININ DENİZLİ DEKİ ADRESİ
Caner Ticaret Arçelik Bayii, evlenecek çiftler için hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ‘4 ‘lü evlilik paketi’ adını verdiği bu güzel kampanyada ayda 125 tl taksitle 36 aya varan ödeme kolaylığı fırsatını müşterilerine sunuyor.

caner-ic-4CEP TELEFONUNDA TAKSİT DÖNEMİ CANER TİCARET’DE 
En seçkin cep telefonu markalarının satışına başlayan ve telefonlarda 24 ay a kadar taksit imkanı sunan Caner Ticaret Mağaza Müdürü Sevil Akıncı, “Telefon meraklıları ve yeni cep telefonu sahibi olmak isteyenler için Caner Ticaret’de taksitle ödeme fırsatı başlıyor. Samsung, Iphone, HTC, General Mobile, ASUS, Sony Mobile gibi markalı cep telefonlarına müşterilerimiz diledikleri taksit seçeneklerimizle sahip olabilirler” dedi.

caner-ic-3ARÇELİK ANKASTRE DE ‘EN ÇOK TERCİH EDİLEN MARKA’ SEÇİLDİ.
Geniş ankastre çeşitleri, şıklığı ve kalitesiyle müşterileriyle buluşturan Caner Ticaret Arçelik Bayii bu fırsatlardan yararlanması için Denizli halkını mağazasına bekliyor. Tasarım ödüllü ankastrelerle mutfağınıza şıklık katmak istiyorsanız bu güzel mağazayı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

caner-ic-1TEKNOLOJİ VE TASARIM MAĞAZASIYIZ
Beyaz eşyadan elektroniğe, ankastreden ısıtma-soğutma sistemleri ve küçük ev aletlerine; çevre dostu, tasarruflu ve teknolojik ürünler sunan Caner TİCARET Denizli deki en büyük Arçelik Mağazasıyla ferah ve keyifli alışveriş yapma imkanı sunuyor.

Caner Ticaret Arçelik Mağazası’nı Saraylar Mahallesi 2. Ticari Yol’daki adresinde ziyaret edebilir, Size tanınan ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. Ayrıca www.canerticaret.net internet adresinden de mağazadaki ürünleri inceleyip, kampanyalar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı