REKLAMI GEÇ

ADİL DEMİR’DEN SOKAKTA ÖN SEÇİM TOPLANTISI

ADİL DEMİR’DEN SOKAKTA ÖN SEÇİM TOPLANTISI

Ön seçim çalışmalarına devam eden CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Adil Demir, Çal İlçe Örgütü ile sokakta toplandı. Çal pazarına denk gelen günde yapılan toplantı, partililerin yoğun ilgisi nedeniyle örgüt binasına sığmayınca, açık havada gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2015 Salı, 12:40

Adil Demir ön seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Geçen Pazartesi günü Çal ilçe pazarını gezen Demir, vatandaşlarla görüştü, esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Adil Demir’in Çal’daki ilk durağı CHP ilçe örgütü oldu. Buradaki toplantıda üyelerle buluşarak görüş alışverişinde bulunan Demir, üyelerin sorularını yanıtlayarak seçime neden girdiğini anlattı.
Çal ilçe binasında Adil Demir’i dinlemeye gelen partililerin izdihamı ile toplantı sokağa taştı. Kalabalığın gittikçe artması üzerine konuşmasını kesen Adil Demir sokakta toplantı yapmayı teklif etti. Bunun üzerine dinleyici ve üyelerle yapılan parti toplantısı sokakta devam etti.

Çal sokak toplantısında partililerin görüş ve önerilerini dinleyip sorularını cevaplayan CHP aday adayı Adil Demir, CHP’nin bu dönem iktidara geleceğini, hem Türkiye’nin, hem de halkımızın yaşadığı sıkıntılardan kurtulmasının buna bağlı olduğunu belirtti. Tarımın ve Çal bölgesindeki üzüm üreticilerinin sorunlarını bildiğini belirten Demir, özellikle bağcılığın sorunları konusunda tarımsal destek ve önlemlerin aciliyet arz ettiğini, tarım politikaları içinde bölge bağcılığı için gözetici tedbirler üretilmesi gerektiğine değindi. Türkiye şaraplık üzümünün dörtte birini gerçekleştiren bu bölgeye özel önem verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Sulama sorunu nedeniyle geçen yıl yaşanan mağduriyetin bu yıl yaşanmaması gerektiğini ifade eden Adil Demir, “Denizli tarımının lokomotif güçlerinden biri bağcılıktır. Bu sektörü kaybeder veya zayıflatırsak, İl düzeyindeki tarımsal başarının çıtasını indirmiş oluruz. Bu da bağlı sektörlerin zarar görmesine yol açar, ekonomik zararı çeşitli alanlarda hissedilir. Bu nedenle üzüm yetiştiriciliğini önemsemek ve mali tedbirlerle, destekleme alımlarıyla ve karşılıksız kredilendirmeyle soruna çare üretmek zorundayız” dedi. Özellikle CHP üyesi vatandaşların Adil Demir’in seçim çalışmalarına ilgi gösterdiği gözlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ADİL DEMİR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi Umut Apt. No: 64 Kat:3/6  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 532 4616250 - 0 533 5451000
Web: http://www.adildemir.com.tr

re_facebookre_twitterre_instegram

ADİL DEMİR’DEN MEKTUP VAR