REKLAMI GEÇ

Kar ön seçim turlarında

Kar ön seçim turlarında

Ön seçim çalışmalarını sürdüren CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Bekir Kar, Üçler ve Yenişehir’de partililerle buluştu. Kar, 29 Mart’taki ön seçimde partililerden destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2015 Çarşamba, 14:37

ic-4
CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Bekir Kar, ön seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle mahalle, ilçe ilçe gezen Kar, son olarak Yenişehir ve Üçler’de mahalle örgütlerinin düzenlediği toplantıya katıldı. Partililere seslenen Kar, CHP’nin 7 Haziran’da iktidar olacağına inandığını, bunun için her partilinin elinden gelenin fazlasını yapmaya ihtiyacı olduğunu söyledi. 

29 Mart’ta yapılacak ön seçim için de partililerden destek isteyen Kar, “AKP iktidarının eğitim sistemi üzerindeki değişiklikleri ve taşıdığı amaç ortadadır. Ben bir eğitimci olarak Türkiye’nin ancak çağdaş bir eğitim sistemi içinde yetişmiş nesillerle aydınlık geleceklere yürüyeceğine inanıyorum. Türkiye’nin götürülmek istendiği yer bellidir. Eğitime emek vermiş bir insan olarak buna gönlüm razı gelmiyor. Milletvekili olmayı bir arzudan çok görev olarak algılıyorum. Bunun için 29 Mart’ta desteklerinizi bekliyorum” dedi.ic-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

BEKİR KAR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres:  
Telefon: 0 542 683 61 11

re_facebookre_twitterre_instegram