REKLAMI GEÇ

CHP’de ön seçimin nabzı Denizlihaber’de…

CHP’de ön seçimin nabzı Denizlihaber’de…

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adaylarını belirlemek için 29 Mart Pazar günü hakim gözetiminde ön seçime gidiyor. Milletvekili aday adayları sahaya çıktı, listede ön sıralarda yer almak için partililerin karşısında çıkacakları ilk sınava hazırlanıyor. Denizlihaber.com, CHP’deki ön seçim sürecini hazırladığı özel kategoride an ben an Denizlililerle paylaşıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2015 Cuma, 12:01

Cumhuriyet Halk Partisi’nde tabanın istediği oldu. Milletvekili adayları ön seçimle belirlenecek. Partiller, milletvekili sıralamasını oylarıyla belirleyecek. 29 Mart’ta yapılacak ön seçim hakim nezaretinde gerçekleştirilecek.

Milletvekili aday adayları da, sahaya çıkarak projelerini anlatmaya başladılar. Partilileri ikna etmek adına 29 Mart’a kadar yaşanacak bu önemli süreci Denizlihaber.com da özel olarak takip ediyor.

anons

Denizlihaber, oluşturduğu “CHP’de ön seçim” kategorisiyle, aday adaylarının çalışmalarını ve ön seçim sürecine kadar yaşanacakları an be an aktaracak. CHP’deki ön seçimi Denizlihaber.com farkıyla takip edebilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı