REKLAMI GEÇ

Yurtseven: Ufukta CHP iktidarı görünüyor

Yurtseven: Ufukta CHP iktidarı görünüyor

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ömer Yurtseven, CHP’nin Türkiye’yi yönetmeye talip olduğunu, ufukta da CHP iktidarının göründüğünü söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mart 2015 Salı, 13:05

Gezilerini sürdüren CHP Milletvekili Aday Adayı Ömer yurtseven, Çal’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Partililerin büyük ilgisine teşekkür eden Yurtseven, “Türkiye yepyeni bir döneme hazırlanıyor. Ufukta CHP iktidarı gözüküyor’’ dedi.

Konuşmasında Türkiye’de 2 tip milletvekili bulunduğunu anlatan Yurtseven, “Birinci kategoride, Cumhuriyetin bekçisi ve Atatürk ilkelerinin ödünsüz neferi milletvekilleri, ikinci kategoride ise ampulgiller familyasının emir eri ve cüzdanın esiri milletvekilleri var. TBMM yeni dönemde birinci kategorideki milletvekillerinden oluşursa, Türkiye’de rejim ve demokrasi sorunu kalmaz. Bu yüzden herkes tercihini doğru yapmak zorunda’’ ifadesini kullandı.

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Ömer Yurtseven, önseçim için parti üyelerinin farklı bir duyarlılıkla hareket ettiklerini gözlemlediğini de belirterek, sözlerine şunları ilave etti:

“İnanıyorum ki, sandıktan üyelerimizin özgür aklı ve vicdanı galip gelecek. Partiyi ve Denizli’yi en iyi şekilde temsil edebilecek aday adayı arkadaşlarımız şu anda üyelerimizin gönül terazisinde tartılıyor. Örgütümüze başkan olarak 5 yıl emek vermiş, çilesini çekmiş, tozunu yutmuş Ömer Yurtseven’in partililerimiz tarafından en iyi şekilde değerlendireleceğinden hiçbir kuşku duymuyorum. Hayatını sol ideolojiye adamış biri olarak kendimi CHP’nin onurlu üyelerinin özgür iradesine ve vicdanına teslim ediyorum.’’

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram