REKLAMI GEÇ

Yurtseven’den Atatürk, örgüt ve halka mesaj

Yurtseven’den Atatürk, örgüt ve halka mesaj

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Ömer Yurtseven, ön seçim öncesi Atatürk’e, partililere ve halka verdiği mesajlar ile “Siyasi kurtuluş savaşına hazırız. Cumhuriyet’i yaşatmaya kararlıyız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mart 2015 Cuma, 09:48

CHP’nin örgütten gelen adayı ve “CHP’nin yeni yüzü, Milletin sözcüsü” sloganıyla yola çıkan Yurtseven, Atatürk ile ilgili mesajında, ‘’Sevgili Atam, gözün üzerimizde biliyoruz.Tehlikenin farkındayız. Bizim de aklımız Cumhuriyette, yüreğimiz bize emanet bıraktığın ilkelerinde. Cumhuriyet’i koruyacak ve yaşatacak olan asil kan Yurtseverler olarak damarlarımızda mevcuttur’’ görüşüne yer verdi.

CHP’li Yurtseven partililerine de seslenerek, “Üyelerimizin aklı ve vicdanı sandıkta galip gelecektir. Bu seçim, sadece Milletvekili sıralamasını belirleyecek bir seçim değildir. Aynı zamanda Meclis’te Cumhuriyet ve Hürriyet kavgası verecek, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımaya yönelik ödünsüz mücadele edecek ve halkı için yanıp tutuşacak milletvekili adayını doğru bir tercihle belirleme seçimidir.Cumhuriyet gazetesi kültürü ve Cumhuriyet Halk Partisi terbiyesi ile yetişen bir Yurtsever olarak kendimi üyelerimizin sağduyusuna emanet ediyorum” diye konuştu.

icCHP Denizli Milletvekili aday adayı Yurtseven, halka verdiği mesaj ile de şu görüşleri dile getirdi: “Türkiye’nin kurtuluşu, halkımızın mutluluğu için tek siyasi reçete Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıdır. Halkın iktidarı dışındaki siyasi reçeteler zarar, nefes alma ortamları ise bize dardır. Bu yüzden siyasi kurtuluş savaşına bizler hazırız. Sizler de oylarınızla hazır olun. Çünkü, Cumhuriyet düşmanlarını yıkmaya ve rejimimizi yaşatmaya kararlıyız’’

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram