REKLAMI GEÇ

“2023 Eğitim Vizyonu” Toplantısı Acıpayam’da yapıldı

“2023 Eğitim Vizyonu” Toplantısı Acıpayam’da yapıldı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü “2023 Eğitim Vizyonu” bilgilendirme toplantılarına Sarayköy’den sonra Acıpayam ile devam etti. Toplantıya Serinhisar ve Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2019 Çarşamba, 09:28

“2023 Eğitim Vizyonu” çalışmaları çerçevesinde Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Acıpayam İlçesinde bilgilendirme toplantısı yaptı. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, toplantıların amacının eğitim camiasına hem nicelik hem de nitelik katma anlamında 2023 yılına yakışır bir milli eğitimi dizayn etme çabası olduğunu belirtti.

2023 Vizyon Belgesinin Milli Eğitim ile ilgili yeni bir planlama olduğunu, kurumsal olarak ve hatta toplumun her kesimi tarafından bilinirliğinin ve amaçlarının neler olduğunun kavranmasının önemine değinen Oğuz “Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak canla başla 2023 Türkiye’sine yakışır bir Denizli yapmanın gayreti içerisindeyiz. Ancak bizim derdimiz, her platformda söylediğimiz gibi, sadece Türkiye birinciliği veya ikinciliği değil. Bizim derdimiz; bilgili, donanımlı, çağın gereksinimlerini karşılayabilecek, her alanda olduğu gibi özellikle teknoloji alanında da kendisini iyi yetiştirmiş, özgüveni yüksek, soran, sorgulayan ve araştıran nesiller yetiştirebilmek. Bu hepimizin en doğal görevi olmalı. 2023’e çok az bir süre kaldı. Dört yıla kadar beceri atölyelerimizle ve üst düzey standartlara uygun Z-kütüphanelerle öğrencilerimize hizmet etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı