REKLAMI GEÇ

Acıpayam Akalan’da tapu dağıtımı

Acıpayam Akalan’da tapu dağıtımı

Acıpayam’ın Akalan Mahallesi’nde tamamlanan toplulaştırma çalışmalarının ardından tapu dağıtımı gerçekleşti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2016 Çarşamba, 15:09

Akalan Mahallesi’nde yapılan toplulaştırma çalışmalarıyla bin 808 parsel bin 527 parsele düşürüldü. Hazırlanan tapular da DSİ Acıpayam Şubesi’nde düzenlenen törenle dağıtıldı. Törene Acıpayam Kaymakam Vekili Serkan Ayhan, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, DSİ 21.Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğü Toplulaştırma Teknik Şefi Celaleddin Çakmak, DSİ Denizli 212. Şube Müdürü Muhittin Püskül, DSİ 21. Bölge Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürü İshak Çelik, DSİ Acıpayam Kontrol Mühendisi Cemal Selçuk Çakar, Atılım İnşaat Proje Mühendisi Elvan Poslu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Abdurrahman Oymak ile arazi sahipleri katıldı.

Törende, Toplulaştırma Teknik Şefi Celaleddin Çakmak, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler sundu. Acıpayam Kaymakam Vekili Serkan Ayhan ve Belediye Başkanı Hulusi Şevkan da, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından toplulaştırma sonrası hazırlanan 50 tapu, arazi sahiplerine dağıtıldı. Bu arada toplulaştırmanın yapıldığı tüm parsellere yol açıldı. Bu arazilerin büyük bölümü de sulanabilir duruma gelecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı